Skip links

Edese golf aerial
Edese

De Edese Golf Club (GC) ligt op ruim 9 kilometer vanaf Arnhem in de provincie Gelderland. De 18 holes golfbaan bevindt zich in het weelderige en heuvelachtige landschap van de zuidelijke Veluwezoom. Omringd door bossen, lanen en weiden, is de baan op een natuurlijke wijze geΓ―ntegreerd in het landschap. Het uitzicht op de omliggende bossen is bijzonder mooi.

Jaarlijks spelen gemiddeld 626 leden van ANWB Golf een ronde bij de Edese. Ruim 70% speelt een 9 holes ronde en 30% een 18 holes ronde.

Op deze golfbaan geldt helaas geen ANWB Golf ledenvoordeel.

De golfbaan bevindt zich in het weelderige en heuvelachtige landschap van de zuidelijke Veluwezoom, tussen Arnhem, Oosterbeek en Ede. Omringd door bossen, lanen en weiden, is de baan op een natuurlijke wijze geΓ―ntegreerd in het landschap. Het uitzicht op de omliggende bossen is bijzonder mooi.

De baan herbergt vaste bewoners zoals vossen, dassen, torenvalken en groene spechten, terwijl ook reeΓ«n regelmatig een bezoekje brengen. Hoewel waterhindernissen ontbreken, bieden de vele bunkers, de ruige rough in de zomer en de hoogteverschillen voldoende uitdaging.

Met een eigentijds clubhuis, uitgebreide oefenfaciliteiten en het restaurant 'de Hofmeester', heeft de Edese GC Papendal alles in huis voor een complete golfervaring. Vanaf het terras geniet je van een prachtig uitzicht over de achttiende en eerste hole, omringd door de weelderige bossen.

Edese

Papendallaan 22
6816 VD Arnhem
Nederland

Edese golf aerial

Faciliteiten

18 holes

Driving Range

Chipping green

Putting green

golfshop

Golflessen

Buggys

Koude drank

Warme drank

Lunch

Diner

Trolleys

Gemiddelde scores ANWB Golf spelers

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Papendallaan 22, 6816 VD, Arnhem, Nederland