Skip links

Oosterhoutse golf anwb

De Oosterhoutse

De Oosterhoutse Golf Club ligt in Brabant, op ongeveer 12 kilometer van Breda. De golfbaan telt een 18 holes wedstrijdbaan, een 9 holes par-3 baan, ruime oefenfaciliteiten met overdekte afslagplaatsen, een golfschool en een gezellige brasserie.

Jaarlijks spelen gemiddeld 378 leden van ANWB Golf een ronde bij Oosterhoutse. Ongeveer 64% speelt een 9 holes ronde en 36% speelt een 18 holes ronde.

18 holes golfbaan

Je golft op een uitdagende lange parkbaan met zoveel hout dat sommige gedeelten net zo goed bosbaan kunnen zijn. De Oosterhoutse heeft veel afwisselende en golf technisch interessante holes. Water speelt een belangrijke rol in de baan want op zeker 6 holes is de nodige techniek en durf vereist om met dezelfde bal te kunnen doorspelen. Doordat de baan op zandgrond ligt, kan vrijwel het hele jaar door gespeeld worden.

De ervaren greenkeepers onderhouden de baan met veel zorg en gevoel voor de golfer. Zelfs de grond onder de bomen langs de baan wordt regelmatig schoon gemaakt. Dat maakt het zoeken naar je bal makkelijker. De fairways zijn omgeven door zowel oud natuurschoon als jonge aanplant. De club heeft ecologie hoog in haar vaandel, met veel zorg voor flora en fauna. De unieke natuur rondom hole 3 en 4 is beschermd door Staatsbosbeheer.

9 holes Academy Course

De Oosterhoutse beschikt ook over een uitdagende par-3 baan, de zogeheten Academy Course. Dit is de langste par-3 baan van Nederland met 9 uitdagende holes. Op deze par-3 golbaan heb je alle clubs uit je tas nodig. In 2019, 2020 en 2021 werd deze golfbaan door golfers op Leadingcourses.com, uitgeroepen tot de beste par-3 baan van Nederland. Deze par-3 heeft, net zoals de 18 holes baan, prachtige en lastige, waterpartijen. En veel bunkers. Alle bunkers zijn voorzien van bunkermats waardoor een bal nooit helemaal in het zand kan verdwijnen. Er loopt een verhard pad langs alle holes en je kunt er dus met een handicart terecht.

Trainingsfaciliteiten & brasserie

De Oosterhoutse is voorzien van de nodige trainingsfaciliteiten. Wil je oefenen op de driving range? Dan kan je ballen tappen met je pinpas of met een token die beschikbaar is via de receptie.

En je golfronde sluit je natuurlijk af in de brasserie. Een eigentijdse sfeervolle brasserie met een groot terras dat uitzicht biedt op de golfbaan.

De Oosterhoutse

Dukaatstraat 21
4903 RN Oosterhout (Nb)
Nederland

Oosterhoutse golf anwb
Telefoon

Plus- en minpunten

 • 18 holes wedstrijdbaan
 • 9 holes par 3/ par 4 baan
 • Gastvrij voor greenfeespelers
 • Gratis parkeren
 • Er is veel omgevingsgeluid
 • Je moet een paar keer een druk mountainbike pad oversteken

Faciliteiten

18 holes

Par 3/4

Driving Range

Driving Range (verlicht)

Oefenbunker

Putting green

Chipping green

Trolleys

Buggys

Clubs te huur

golfshop

Golflessen

Kleedkamer

Lunch

Diner

Borrelhapjes

Gratis parkeren

Gemiddelde scores ANWB Golf spelers

Golfacademy De Oosterhoutse

De golfprofessionals bij De Oosterhoutse bieden zowel groepslessen als trainingen op maat. Meer informatie over de lessen vind je hier. Zelf oefenen kan ook. De driving range is op maandag t/m vrijdag 's avonds verlicht tot 22.00 uur en op zaterdag/zondag tot 20.00 uur. Er zijn binnen- en buitenplekken dus bij regen en wind kun je droog oefenen. In het grasgroeiseizoen is de drivingrange op maandagavond om 19.00 uur gesloten tot dinsdagochtend 09.00 uur i.v.m. het ballenrijden en maaiwerkzaamheden.

Alle opleidingen

Deals bij De Oosterhoutse

 • Oosterhoutse golf anwb
  Aanbieding
  10% korting + extra

  Speel deze lange park- en bosbaan met interessante holes

  De Oosterhoutse, Oosterhout (Nb)

  Leden krijgen 10% korting op de geldende greenfeetarieven + een mandje driving range ballen.

Alle deals

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Dukaatstraat 21, 4903 RN, Oosterhout (Nb), Nederland