Skip links

Chi chi ANWB Golf
Chi Chi - The Golf Venue

Chi Chi - The golf Venue is een golflocatie in Utrecht. Het is een locatie waar golfen een spel wordt. Bij Chi Chi - The Golf Venue geniet je samen van hapjes, drankjes of zelfs een uitgebreid diner of lekkere lunch, in combinatie met een balletje slaan! In het buitenland is deze manier van 'het nieuwe golfen' al heel populair, en is dus nu ook in Utrecht.

Chi Chi - The Golf Venue combineert golf met gezelligheid. Je kunt een zogeheten 'bay' huren voor maximaal 6 personen. Hier kun je met vrienden of familie een balletje slaan op de range met een Inrange tracking systeem. Dit systeem volgt je bal en registreert bijvoorbeeld de afstand, balsnelheid en balbeweging. Daardoor kun je ook verschillende spellen spelen met elkaar.

Zo werkt het

Chi Chi - The Golf Venue is een driving range met een variant op het normale golf. Met het Inrange tracking syteem kun je elkaar uitdagen op de driving range. Je kunt spellen spelen of een training volgen. Ook kun je je swing en handicap vergelijken met je medespelers. Je scores verschijnen op een scherm in je bay. De golfballen komen via een slim systeem automatisch tevoorschijn in je bay. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken of je genoeg golfballen hebt.

Chi Chi - The Golf Venue

Gageldijk 1
3566 ME Utrecht
Nederland

Chi chi ANWB Golf

Plus- en minpunten

 • Inrange driving range
 • Ideaal voor groepen
 • Ook geschikt als je nog niet kan golfen
 • Mogelijkheid tot lessen
 • Leuk als uitje met vrienden en familie
 • Eten en drinken in het restaurant bij de driving range
 • Er is geen echte golfbaan om een ronde te lopen

Faciliteiten

Driving Range (verlicht)

Gratis parkeren

Borrelhapjes

Lunch

Diner

Deals bij Chi Chi - The Golf Venue

 • Chichi overview anwbgolf
  Aanbieding
  Een uur gratis golfen

  Gratis golfen bij de lunch

  Chi Chi - The Golf Venue, Utrecht

  Reserveer in de maanden april en mei een lunch bij Chi Chi - The Golf Venue en krijg gratis een uur golfen in een golfbay cadeau!

Alle deals

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Gageldijk 1, 3566 ME, Utrecht, Nederland