Skip links

Catharinenburg golfbaan anwbgolf
Catharinenburg

Golfbaan Catharinenburg ligt in Melissant, op Goeree-Overflakke in de provincie Zuid-Holland. De golfbaan telt een 18-holes wedstrijsbaan, een 18-holes par-3 baan, een driving range, oefengreens, een restaurant en een golfschool.

Golfbaan Catharinenburg heeft een lange historie. Zo is het terrein waarop de golfbaan nu is gelegen, rond 1480 ontstaan als de polder 'Roxenisse'. In deze polder zijn twee historische boerderijen: β€˜de Halsstee’ en de β€˜Catharinenburg’. Bij deze laatste is tegenwoordig de golfbaan te vinden.

De 18-holes wedstrijdbaan heeft het karakter van een duinbaan. Waterpartijen, bomen en tactisch gelegen bunkers wisselen elkaar af. Op die manier is de golfbaan uitdagend voor zowel de beginnende golfer, als de meer ervaren speler. Wil je liever oefenen, of heb je niet zoveel tijd? Dan kun je de par-3 baan uitproberen. Iedereen met handicap 54 of lager kan hier terecht. De par-3 golfbaan is qualifying, wat betekent dat je hier ook een ronde kunt lopen om je handicap te verbeteren.

De oefenfaciliteiten bij Golfbaan Catharinenburg zijn uitgebreid. Hierdoor heb je alle mogelijkheden om je golfspel te trainen. Er zijn 18 afslagplaatsen, waarvan 6 overdekt. Wil je gaan oefenen? Je kan dan muntjes halen voor de driving range bij de receptie.

Holes
18
Par
72
Meters
5544

Catharinenburg

Bouwdijk 9
3248 LA Melissant
Nederland

Catharinenburg golfbaan anwbgolf

Plus- en minpunten

 • 18-holes wedstrijdbaan
 • Par-3/Par-4 baan
 • Gastvrij voor greenfeespelers
 • Gratis parkeren
 • Buitenterras met uitzicht over de baan
 • Er is veel wind

Faciliteiten

18 holes

Par 3/4

Driving Range

Oefenbunker

Chipping green

Putting green

golfshop

Gratis parkeren

Clubs te huur

Buggys

Borrelhapjes

Diner

Lunch

Gemiddelde scores ANWB Golf spelers

Golfschool Catharinenburg

De golfprofessionals bij Golfschool Catharinenburg kunnen je helpen met het oefenen van alle basisslagen. Ook geven zij beginnerscursussen, zodat je in het bezit bent van een golfbaanpermissie. Zo heb jij alle handvatten om met het golfen te beginnen en daarna je handicap naar beneden te krijgen. Meer informatie vind je op de website van Golfschool Catharinenburg.

Alle opleidingen

Deals bij Catharinenburg

 • Catharinenburg golfbaan anwbgolf
  Aanbieding
  tot € 15,- greenfeekorting

  Uitdagende baan in een mooi landschap

  Catharinenburg, Melissant

  Leden krijgen € 5,- korting op 9 holes en € 15,- korting op 18 holes.

Alle deals

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Bouwdijk 9, 3248 LA, Melissant, Nederland