Skip links

Golfen in apeldoorn
Breuninkhof

De Breuninkhof ligt op ongeveer 11 kilometer van Deventer en ongeveer 13 kilometer vanaf Apeldoorn en Zutphen. De golfbaan ligt in een landschap met uiterwaarden, landgoederen, statige boerderijen en pittoreske dorpjes. De 2 golfbanen op het park hebben schitterende waterpartijen, goed onderhouden fairways en prachtige park- weide en bosholes.

Jaarlijks spelen gemiddeld 325 leden van ANWB Golf een ronde bij Breuninkhof. Ongeveer 87% speelt een 9 holes ronde en 13% speelt een 18 holes ronde.

9 holes golfbaan

De 9 holes grote baan van De Breuninkhof is een A-gecertificeerde golfbaan en ook als 18 holes baan te spelen door de verschillende afslagplaatsen. De baan is rustig en mooi gelegen, aangelegd in een landschap waarin fauna en flora zich bijzonder goed ontwikkeld hebben. De schitterende waterpartijen maken de goed onderhouden baan een uitdaging, voor zowel lage handicappers als minder geoefende spelers.

Par-3 golfbaan

Je bent van harte welkom op deze Par 72 baan. Voor beginners is er een 9-holes par 3 baan met holes die variΓ«ren in lengte van 60 tot 145 meter. Een ideale manier om kennis te maken met de golfsport. Voor het spelen op de par 3 baan is baanpermissie van de pro vereist.

Oefenfaciliteiten en brasserie

De Breuninkhof beschikt over een deels overdekte driving range, uitgebreide oefenfaciliteiten en een Golfschool.

Op het park vind je ook de Brasserie De Breuninkhof. Hier kun je dagelijks genieten van koffie, een lekker wijntje of een vers bereide maaltijd in een sfeer van β€˜gewone gezelligheid’.

Breuninkhof

Bussloselaan 6
7383 RP Voorst
Nederland

Golfen in apeldoorn

Plus- en minpunten

  • Gastvrij voor greenfeespelers
  • Buitenterras met uitzicht op de golfbaan

Faciliteiten

9 holes

18 holes

Par 3/4

Driving Range

Oefenbunker

Putting green

Chipping green

Golflessen

Buggys

Clubs te huur

Warme drank

Koude drank

Borrelhapjes

Lunch

Diner

Gemiddelde scores ANWB Golf spelers

Golfschool Breuninkhof

Het team van PGA-golfleraren bieden passende lessen voor iedereen, of je nu gaat beginnen met golf, of al ervaren bent. De PGA golfpro's bieden zowel individuele lessen als groepslessen aan. Meer informatie vind je op de website van De Breuninkhof.

Alle opleidingen

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Bussloselaan 6, 7383 RP, Voorst, Nederland

golfparkdebreuninkhof