Skip links

Best
Best Golf

Best Golf ligt in het zuidoosten van Nederland op ongeveer 9 kilometer vanaf Eindhoven. De golfbaan telt een 18 holes wedstrijdbaan, een 9 holes pitch & putt baan, oefenfaciliteiten, een restaurant en een golfschool.

Jaarlijks spelen gemiddeld 318 leden van ANWB Golf een ronde bij Best Golf. Ongeveer 34% speelt een 9 holes ronde en 66% speelt een 18 holes ronde.

18 holes wedstrijdbaan

Best Golf heeft een 18 holes wedstrijdbaan met A-status. Elke 4 of 5 holes wisselen bos- en parkholes elkaar af. Door de verschillen in karakter, is de golfbaan een echte vier seizoensbaan en is er voor elke golfer wat wils. Als je het zat bent om de vele boompartijen van dichtbij te bekijken, kan je daarna al snel genieten van het wijdse karakter van de baan. Ook de waterpartijen worden afgewisseld met drogere holes, waar juist tactisch geplaatste bunkers het spel lastig maken. Op warme dagen zullen de parkholes favoriet zijn, maar op dagen met veel wind zullen de beschutte bosholes de voorkeur hebben.

Pitch&Putt golfbaan

Op de 9 holes pitch & putt baan kan je uitstekend je korte spel oefenen. Voor de par-3 baan betaal je een vaste prijs voor een hele dag. Dit is inclusief het gebruik van alle oefenfaciliteiten. Er hoeft geen starttijd gereserveerd te worden; je meld je bij de receptie en je kunt van start!

Oefenfaciliteiten

Je golfspel oefenen kan op de deels overdekte driving range en de oefengreens. Voor het gebruik van de faciliteiten betaal je een vaste prijs per dag.

Restaurant

Aan de golfbaan van Best Golf vind je restaurant Dimples. Op de eerste verdieping van het markant vormgegeven gebouw zijn diverse mooi en gezellig ingerichte ruimtes te vinden, waar men terecht kan voor een heerlijke lunch, diner of 'gewoon' een goede kop koffie. Ons team staat graag voor u klaar. Reserveer uw tafel via onderstaande link.

Best Golf

Golflaan 1
5683 RZ Best
Nederland

Best
Telefoon

Plus- en minpunten

 • 18-holes wedstrijdbaan
 • 9 holes pitch & putt
 • Deels overdekte driving range
 • Buitenterras met uitzicht op de baan
 • Gratis parkeren
 • Gastvrij voor greenfeespelers
 • Er vliegen regelmatig vliegtuigen over
 • De routing is niet overal even duidelijk

Faciliteiten

18 holes

Par 3/4

Driving Range

Driving Range (verlicht)

Oefenbunker

Putting green

Chipping green

Golflessen

Kleedkamer

Gratis parkeren

Trolleys

Buggys

Clubs te huur

Koude drank

Warme drank

Lunch

Borrelhapjes

Diner

Gemiddelde scores ANWB Golf spelers

Golfschool Best

Golfschool Best biedt diverse soorten golfcursussen en golflessen aan. Je kunt 7 dagen per week gebruikmaken van de faciliteiten van Best Golf Academy, zoals putting- en pitching greens, oefenbunkers en een 9 holes Pitch & Putt golfbaan. De driving range heeft overdekte afslagplaatsen en verlichting. Meer informatie vind je op de website van Golfschool Best.

Alle opleidingen

Deals bij Best Golf

 • Best
  Aanbieding
  10% greenfeekorting

  Speel op deze veelzijdige golfbaan met Brabantse gastvrijheid

  Best Golf, Best

  Leden krijgen 10% korting op een greenfee.

Alle deals

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Golflaan 1, 5683 RZ, Best, Nederland