Skip links

Amsteldijk_Amsterdam_ANWB_Golf_Fairway
Amsteldijk

Golfbaan Amsteldijk ligt vlak onder Amstelveen, op ongeveer een kwartier van Schiphol. De golfbaan beschikt over 9 holes en ruime oefenfaciliteiten.

In 2020 hebben 2.882 leden van ANWB Golf een ronde gespeeld bij Amsteldijk. 99% speelde een 9 holes ronde en 1% speelde een 18 holes ronde.

De door Alan Rijks aangelegde volwaardige A-status 9 holes baan komt met de rivier de Amstel en de prachtige Nesserlaan als begrenzing volledig tot zijn recht. Op deze uitdagende baan is het met een handicapbewijs genieten van de golfport Γ©n natuur.

Golfbaan Amsteldijk biedt met haar 9 Werelden van Golf de grootste oefenfaciliteit aan van Europa. Of je net begint met golfen, of al langer het spelletje beoefend, de 9 Werelden van Golf is voor iedereen een leuke uitdaging. Op een terrein van 20 hectare vertaalt iedere wereld een slag van het golfspel dat tot in de finesses geoefend kan worden. Zo kan je afslaan, chippen, uit bunkers slaan, schuine standslagen oefenen, afslaan van natuurgras, vanuit de fairwaybunker naar de vlag slaan, precisieslagen tarinen en pitchen en putten.

Een authentieke boerderij, uitzicht over de polder, een sfeervolle ambiance en smaakvolle gerechten zijn de ingrediënten van Brasserie 10. De stijlvolle inrichting van Rivièra Maison in het voormalige voorhuis van de boerderij laat het interieur mooi overlopen in de natuurlijke omgeving. De ervaren Chef kok Dennis laat je proeven van eigentijdse gerechten die zeer prettig geprijsd zijn en gastheer Sarvender en zijn team zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt!

Amsteldijk

De Afslag 1
1186 VG Amstelveen
Nederland

Amsteldijk_Amsterdam_ANWB_Golf_Fairway

Openingstijden

Receptie

Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 20:00 uur

Zaterdag en zondag: 08:00 - 19:00 uur

Plus- en minpunten

 • 9-holes wedstrijdbaan
 • Buitenterras met uitzicht over de baan
 • Gastvrij voor greenfeespelers
 • Gratis parkeren
 • Er is veel omgevingsgeluid
 • Niet qualifying in de winter

Faciliteiten

Driving Range (verlicht)

Oefenbunker

Putting green

Chipping green

Golflessen

Trolleys

Buggys

Handicart

Kleedkamer

Gemiddelde scores ANWB Golf spelers

Golfschool Amsteldijk

Golfschool Amsteldijk is een groot opleidingcentrum met 9 golfprofessionals. Er zijn verschillende lesprogramma's voor beginners en gevorderden. Ook voor de jeugd is er voldoende aanbod om lessen te volgen.

Het is mogelijk om zowel groepslessen als individuele lessen in te plannen. Meer informatie vind je op de website van Golfschool Amsteldijk.

Alle opleidingen

Deals bij Amsteldijk

 • Amsteldijk_Amsterdam_ANWB_Golf_Fairway
  Aanbieding
  10% greenfeekorting

  Verbeter je golfspel op de grootste oefenfaciliteit van Europa

  Amsteldijk, Amstelveen

  Je krijgt als lid 10% korting op de standaard greenfee tarieven.

Alle deals

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

De Afslag 1, 1186 VG, Amstelveen, Nederland