Skip links

Golfclub putten gelderland
Verlopen

Aanbieding

15% korting op de reguliere greenfee tarieven

- , Golfclub Putten

Extra greenfee voordeel
niet leden vanaf €30,- p.p.
leden vanaf €25,50 p.p.

Speel in de maanden september en oktober een 9 of 18 holes golfronde en profiteer van 15% korting op de greenfee. Het maakt iet uit welke optie je kiest, de korting is geldig op zowel 9- als 18 holes. Ook kun je van de actie gebruikmaken als je voor het namiddag tarief wil spelen. Vermeld bij je reservering dat je gebruik wil maken van deze actie.

Tarieven

Voor een 9 holes ronde betaal je nu € 25,50 en voor 18 holes betaal je € 38,25 per persoon. Voor het namiddag tarief van 9 holes betaal je nu € 21,25 per persoon.

Meer informatie

Actievoorwaarden

  • Geldig op vertoon van je ANWB Golf pas
  • Geldig op alle dagen
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB Golf voordelen

Nijkerkerstraat 99a , Putten

Iedereen is welkom op onze zeer uitdagende, in het centrum van Nederland gelegen 9 holes golfbaan! Dutch Golf Putten, op slechts enkele kilometers van Hoevelaken en Amersfoort gelegen, is aangelegd in het prachtige coulissen landschap dat de Veluwe rijk is. Het is een par-64 Qualifying golfbaan die niet veel meer dan 1,5 uur voor 9 holes in beslag neemt. Na je ronde praat je gezellig na in het clubhuis of op het mooie terras.

Jaarlijks spelen gemiddeld 329 leden van ANWB Golf een ronde bij Putten. Ongeveer 89% speelt een 9 holes ronde en 11% speelt een 18 holes ronde.

Meer informatie

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

, , ,

Meer tijdelijke Deals

 • Waterland afslag ANWB G Olf
  Aanbieding
  Extra ledenvoordeel

  Daluren voordeel

  Waterland, Amsterdam

  Speel in de maanden maart en april een golfronde in de daluren (van 14:00 uur tot 17:00 uur) op zaterdag en zondag bij Golf Waterland voor een extra voordelig daluren tarief!

 • Muiden weesp golf anwb
  Aanbieding
  Kado bij je greenfee

  Gratis lakeballs

  Golfbaan Weesp, Weesp

  Koop in de maand maart 4 keer een greenfee van 9 holes of 2 keer een greenfee van 18 holes en ontvang een zak met 10 lakeballs cadeau.