Golfswing tips

golfswing tips

De golfswing is een complex mechanisme, je leert jammer genoeg niet goed golfen binnen enkele dagen. Om de perfecte golfswing aan te leren moet je zo veel mogelijk oefenen. Sleutelen aan je golfswing doe je op de driving range, maar ga ook zeker de golfbaan op om te oefenen!

Ben je een beginnende golfer en ben je opzoek naar golfswing tips? Onze belangrijkste tip: Neem niet alles klakkeloos aan wat je op het internet vindt! Iedereen ervaart en voert de golfswing anders uit, niet ieder filmpje of artikel gaat jou specifiek dus helpen. Uiteraard zijn er wel een paar basis swing principes die voor iedereen hetzelfde horen te zijn.

Geen zin om swing instructies te zoeken? Hieronder vind je een aantal goede basis golfswing video’s:

Nederlands nummer één golfer, Joost Luiten legt zijn basis principes uit:

Kan je geen genoeg krijgen van golfswing tip video’s? Sla de volgende Youtube kanalen dan zeker op!

De Golf Academie:

golfswing tips

De Golf Academie is het golflesplatform van de Nederlandse Golf Federatie. De Golf Academie biedt veel golfswing video’s aan voor ieder niveau. Naast video’s kan je op de Golf Academie lesschema’s downloaden, regels oefenen en contact hebben met je pro.

Bekijk alle DGA instructie video’s hier

Golf.nl Top 25 instructies

golfswing tips golf.nl

Golf.nl is het platform voor golfend Nederland. Golf.nl heeft de beste 25 pro’s geselecteerd en daar een reeds video’s mee geproduceerd. Alle pro’s geven persoonlijke golfswing tips en oefeningen om beter te swingen, pitchen, chippen, putten!

Bekijk alle Golf.nl instructievideo’s hier

Me and My Golf (Engelstalig)

swing tips - me and my golf

Me and My Golf is een van de grootste golf Youtube videokanalen van de wereld. Me and My Golf biedt meer dan 1000 video instructies om je golfswing onder de knie te krijgen!

Bekijk alle instructies hier

Vergeet niet: Met alleen golfswing video’s kijken wordt je swing niet magisch beter! Neem regelmatig golflessen om je spel naar een beter niveau te tillen!

ANWB Golf lidmaatschap

v.a.
€ 56,-p. jaar 
  • NGF pas + WA-verzekering
  • Korting bij meer dan 90 golfbanen
  • +90 wedstrijden per jaar
  • Maandelijkse nieuwsbrief met aanbiedingen
  • Behulpzame ledenservice
  • Ook voor als je al lid bent van een golfclub!

Info en bestel

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume