Welling-Putt

image001
Perfect om het hele jaar door zo’n tien minuten per dag mee te oefenen. Dankzij een rol die is aangepast aan het golfspel ben je eindelijk in staat om die putt van anderhalve meter voor het kampioenschap te maken, ben je klaar voor die weddenschap met je vrienden, of weet je simpelweg je handicap dit jaar wel op peil te houden.

WELLING-PUTT leert je niet alleen hoe je moet putten maar maakt je een fantastische putter! Je kunt ermee werken aan oplijning, gevoel, routine en vooral, controle over de snelheid

Voor de lagere handicappers speelt een rondje van 18 holes zich, qua slagen, voor ongeveer 30 a 45% op de green af. De voorbereiding van de meeste spelers bestaat echter uit het drie kwartier oefenen van volle slagen, het chippen van een dozijn ballen, gevolgd door het maken van een paar putts. De oplossing is daarom simpel; als je maar tien minuten per dag oefent ben je veel beter voorbereid en ben je nooit meer de speler die in het clubhuis zijn frustraties van zich afdrinkt over een paar gemiste puttjes.

Onthoud: Met putten is het geen netto kwestie van mazzel of pech. Het is een kwestie van een goede of slechte putter zijn! Heers over de greens met Welling-putt®!

Het Concept
Een goede putt is het resultaat van de juiste richting met de juiste snelheid. Daarom hebben we de Welling-Putt zo gemaakt dat op beide gebieden kan worden geoefend.

image002

Tools voor oplijning en lengte
image003

De Welling-putt® Zone
De kern van het Welling-putt concept ligt in de manier waarop wij naar putten kijken. Eerst moet je leren de bal over de hole te spelen en erachter te laten eindigen in de “Welling-putt zone”, of “good putt zone”.

Zo ontworpen dat je een sterk gevoel voor snelheid krijgt, kent deze zone twee delen:

  1. zone A voor uphill putts
  2. zone B voor downhill putts


Als je in de “good putt zone” weet te eindigen beschik je al over een uitstekend gevoel voor snelheid.
Als je dan ook nog de richting van de putt weet te beheersen, ben je heer en meester over de laatste drie meter!
image005
image006
Welling-putt® Training

image007 2
Welling-putt® Putting Mats

Welling-putt 8m 
Voor golfscholen of mensen met een riante woning! 
Maat: 8mx95cm, zowel binnen als buiten te gebruiken, inclusief een 
trainingsboek met meer dan 70 oefeningen.

Welling-putt 4m 
De originele Wellingputt, formaat 4m, inclusief het trainingsboek met meer dan 50 oefeningen.

Welling-putt 3m
Het Welling-putt concept in een kleiner formaat (3mx50cm),
inclusief het trainingsboek met meer dan 50 oefeningen.

image008 

Bestel nu de Welling-Putt puttingmat.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume