Openingswedstrijd Jort Schweppe Trophy 2019

28 maart 2019 - 14:39

Zaterdag 23 maart 2019 was het weer zover. Voor de achtste keer organiseerden wij de Jort Schweppe Trophy. Sinds 2013 is dit de seizoensopeningswedstrijd die we opdragen aaan onze oud collega Jort Schweppe. Jort overleed in 2010 op 45-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Als Manager Sales & Events bij ANWB Golf kon hij zijn tomeloze energie kwijt, waarbij hij ook veel eigen vrije tijd opofferde aan zijn werk. Jort was een getalenteerd en gepassioneerd golfer en een goede organisator. Deze passie bracht hij over op veel ANWB Golf wedstrijdspelers. Het is daarom niet voor niets dat de jaarlijkse seizoensopeningswedstrijd van ANWB Golf zijn naam draagt. 

Deze editie van de Jort Schweppe Trophy vond plaats bij Efteling Golfpark. Maar liefst 95 deelnemers speelden mee met deze wedstrijd die traditioneel gezien op basis van netto strokeplay werd gespeeld, de favoriete spelvorm van Jort. De winnaar werd Cees Jan Habraken met een netto score van 69. Er werd gespeeld om de eer en de daarbij behorende vermelding op de glazen trofee met het hologram van Jort. Cees Jan ontving uit handen van Igor Hoyng en Gerben Staal een miniatuur van de originele 16 kilo wegende trofee.

We hopen dat alle deelnemers van een gezellige en sportieve dag hebben genoten. 

Wedstrijdverslag in beeld

Met dank aan fotografe Femke de Vries kunnen we terugkijken op een geslaagde openingswedstrijd.

 

facebook openingswedstrijd golf

Ledenservice

020 323 0300

info@anwbgolf.nl

Inloggen Mijn ANWB Golf

Openingstijden

maandag 10:00 uur - 17:00 uur
dinsdag 10:00 uur - 17:00 uur
woensdag 10:00 uur - 17:00 uur
donderdag 10:00 uur - 17:00 uur
vrijdag 10:00 uur - 12:30 uur
zaterdag en zondag gesloten    

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume