ANWB Golf Herfstbeker 2016

31 oktober 2016 - 10:06

Zondag 30 oktober 2016 werd weer, tussen zomer en winter in, de traditionele Herfstbeker van ANWB Golf gehouden. Dit jaar werd de Herfstbeker wederom gehouden bij onze Premium Partner Golfbaan Naarderbos.

De Herfstbeker is een teamwedstrijd o.b.v. Four Ball, Better Ball. Deze wedstrijdvorm wordt per 4 spelers gespeeld. De vierbal bestaat uit 2 teams van elk 2 spelers. Ieder speelt zijn eigen bal echter de score van de beste speler van het team telt en wordt dus genoteerd. De handicap wordt verrekend op basis van 3/4. 

In totaal startte 36 deelnemers in een 2-teestart op lus A en B. De weersomstandigheden waren perfect. Windstil, een waterig zonnetje en 15 graden maakten het tot een perfecte dag voor deze wedstrijd. 

De winnaars van deze Herfstbeker 2016 zijn het team van Water Seib (17.0) en Sandra Zwezereijn (25.7) met 39 punten o.b.v. 3/4 handicapverekening. Er werd gespeeld om de eer en de daarbij behorende vermelding op de Herfstbeker Trofee. Jullie namen staan inmiddels gegraveerd op de beker en hopelijk zijn jullie volgend jaar aanwezig om de eer te verdedigen.

Er is een CBA vastgesteld van -1 / RO. Inmiddels heeft de Herfstbeker zijn vast plek op onze thuisbasis in Hoofddorp ingenomen.

De scores van alle deelnemers zijn te vinden bij de klassementen en uitslagen op de website van ANWB Golf.

Hopelijk heeft iedereen veel plezier gehad in het spelen van deze wedstrijd. Wij bedanken iedereen voor de aanwezigheid en en hopen iedereen snel weer te zien bij één van de winterwedstrijden van ANWB Golf. 

De Jumbo Golf Wintertour bestaat uit 28 wedstrijden (19 x 9-holes en 19 x 18 holes) op verschillende unieke locaties. Bij Wintertour locaties is het nagenoeg zeker dat er op zomergreens gespeeld kan worden, onder qualifying condities. De landelijke Jumbo 18 Holes Wintertour is uitermate geschikt voor golfers in iedere speelklasse die willen golfen op verschillende golfbanen. Ook niet ANWB Golf leden kunnen zich inschrijven voor de golfwedstrijden.

ANWB Golf

Ledenadministratie

020 323 0300

info@anwbgolf.nl

Inloggen Mijn ANWB Golf

Openingstijden

maandag 9:00 uur - 17:00 uur
dinsdag 9:00 uur - 17:00 uur
woensdag 9:00 uur - 17:00 uur
donderdag 9:00 uur - 17:00 uur
vrijdag 9:00 uur - 12:30 uur
zaterdag en zondag gesloten    

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume