ANWB Golf ondersteunt nieuwe app Golf.nl

29 augustus 2016 - 09:50

De NGF heeft op 26 augustus de nieuwe Golf.nl app voor iOS en Android gelanceerd. Ook ANWB Golf leden kunnen met deze app aan de slag. Wanneer nieuwe qualifying scores ingediend worden vindt er een automatische uitwisseling van scores plaats. 

ANWG Golf koppeling met Golf.nl app

Over de NGF Golf.nl app

Met de Golf.nl app vullen golfers tijdens het spelen eenvoudig hun scorekaarten in.  Na het afronden van een qualifying ronde wordt het effect op de handicap direct zichtbaar. De app toont ook direct wat de prestaties zijn in vergelijking met bijvoorbeeld bevriende golfers, clubleden en golfers uit dezelfde regio. Bovendien kunnen de golfprestaties van vrienden worden gevolgd op de tijdlijn van de app. Meer informatie over de app staat op Golf.nl.

 

Automatische koppeling met ANWB Golf

Leden van ANWB Golf die met de Golf.nl app hun scores willen bijhouden kunnen dat zonder problemen doen. Zodra er een nieuwe qualifying score is ingediend wordt die automatisch doorgegeven. Uiteraard kan ook gewoon de ANWB Golf app  gebruikt worden om scorekaarten in te vullen.

 

Bekijk de introductievideo

Ledenadministratie

020 323 0300

info@anwbgolf.nl

Facebook

anwbgolf facebook messenger

 

Openingstijden

maandag 9:00 uur - 17:00 uur
dinsdag 9:00 uur - 17:00 uur
woensdag 9:00 uur - 17:00 uur
donderdag 9:00 uur - 17:00 uur
vrijdag 9:00 uur - 12:30 uur
zaterdag en zondag gesloten    

Mijn lidmaatschap

Je kunt veel zaken zelf regelen via Mijn ANWB Golf.

Adres wijzigen : klik op Mijn Profiel

Golfverklaring downloaden : klik op Mijn Profiel en vervolgens op de knop Downloads.

Facturen bekijken : klik op Financieel

Lidmaatschap wijzigen of opzeggen

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume