EAT NATURAL wordt partner van ANWB Golf

16 juni 2016 - 10:19

ANWB Golf gaat een samenwerking aan met EAT NATURAL. Zowel ANWB Golf als EAT NATURAL richten zich op mensen met een actievere lifestyle, waardoor beide partijen graag de handen ineen slaan en een samenwerking aangaan.

NICE & EASY
Bij EAT NATURAL houden we het graag simpel. Flinke stukken noot, gedroogd fruit, een beetje chocolade of yoghurt…. gemixt en gerold tot een heerlijke reep. Onze repen worden gebakken volgens een eenvoudig recept. Hiervoor gebruiken we alleen de allerbeste ingrediënten gekocht van boeren met wie op een eerlijke manier zaken wordt gedaan. En ook belangrijk, er worden geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen aan toegevoegd. Alle repen maken we zelf. Met liefde en aandacht. En daar zijn we trots op. Ze worden in kleine hoeveelheden bereid in onze eigen EAT NATURAL Makery. Al onze 7 smaken repen zijn glutenvrij en geschikt voor vegetariërs. De nieuwste variant, Protein Packed, is een reep van pinda’s kokosnoot en honing met chocolade chunks en soja crisps, die 10 gram proteïne bevat. Dat is maar liefst meer dan 20% proteïne per reep en dus ideaal voor mensen met een actievere lifestyle!
Landing page banner 680x200 pixels

RISE & SHINE
De repen van EAT NATURAL zijn geschikt voor ieder moment van de dag. Voor een echte kickstart van je dag neem je een kom krokant geroosterde ontbijtgranen.  Deze zitten boordevol verleidelijk fruit, noten, zaden en granen. Bovendien is aan ieder recept een beetje extra liefde en aandacht toegevoegd omdat wij onze ontbijtgranen in kleine hoeveelheden (slechts per 30 pakken!) in de Makery maken. Ook onze ontbijtgranen bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ons assortiment bestaat uit 5 varianten muesli en sinds kort 3 super granola’s. De Super Granola’s van EAT NATURAL lijken een beetje op de krokante muesli, maar de ingrediënten worden nog langzamer geroosterd en er wordt alleen gebruik gemaakt van pure honing, dus geen geraffineerde suikers. Dit zorgt voor een extra krokante en overheerlijke droomstart van de dag. De EAT NATURAL granola’s zijn er in drie overheerlijke smaken: gluten free met boekweit, protein packed met geroosterde kikkererwten en de extreme cacao met een shot volle, pure cacao.

Protein packed leaflet voorkant voorkant granola flyer

Simple…isn’t it?

Ledenadministratie

020 323 0300

info@anwbgolf.nl

Facebook

anwbgolf facebook messenger

 

Openingstijden

maandag 9:00 uur - 17:00 uur
dinsdag 9:00 uur - 17:00 uur
woensdag 9:00 uur - 17:00 uur
donderdag 9:00 uur - 17:00 uur
vrijdag 9:00 uur - 12:30 uur
zaterdag en zondag gesloten    

Mijn lidmaatschap

Je kunt veel zaken zelf regelen via Mijn ANWB Golf.

Adres wijzigen : klik op Mijn Profiel

Golfverklaring downloaden : klik op Mijn Profiel en vervolgens op de knop Downloads.

Facturen bekijken : klik op Financieel

Lidmaatschap wijzigen of opzeggen

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume