Golfbaan Bentwoud viert feest!

22 april 2016 - 10:21

Kun jij het aan, alle 36 holes van Golfbaan Bentwoud op één dag spelen? Golfbaan Bentwoud heeft wat te vieren en dat kun je het beste doen door alle golfers die Bentwoud samen groot gemaakt hebben eens wat bijzonders te bieden.

Het belooft sowieso een mooi feestje te gaan worden op 18 juni! Golfbaan Bentwoud viert dan haar 5-jarig bestaan en tegelijkertijd is er de feestelijke opening van het Natuur en Recreatiegebied Bentwoud.
Golfbaan Bentwoud is terecht trots op de goede baangesteldheid en de fraaie lay-out van al die 36 holes dus waarom niet van al die holes genieten op één dag. Om 08:30 uur starten alle deelnemers met maximaal handicap 36 tegelijkertijd verdeeld over de 36 holes.

En dan wordt het buffelen maar ook genieten. Vanzelfsprekend worden alle deelnemers door de hele baan voorzien van koffie, broodjes, fruit, candybars en water.
Voor alle deelnemers die de 36 hebben bedwongen, ligt er in Restaurant Roest een mooie herinnering klaar en worden de drankjes en het bittergarnituur niet vergeten. Het inschrijfgeld voor deze complete golfdag is zo laag mogelijk gehouden en eigenlijk al een cadeautje op zich. Natuurlijk zijn er mooie prijzen bij de 36 van Bentwoud.   

Bezoek voor meer informatie en of inschrijvingen onze website: www.golfbaanbentwoud.nl/de-36-van-bentwoud

Ledenservice

020 323 0300

info@anwbgolf.nl

Inloggen Mijn ANWB Golf

Openingstijden

maandag 10:00 uur - 17:00 uur
dinsdag 10:00 uur - 17:00 uur
woensdag 10:00 uur - 17:00 uur
donderdag 10:00 uur - 17:00 uur
vrijdag 10:00 uur - 12:30 uur
zaterdag en zondag gesloten    

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume