De Nieuwe Jumbo Golf Brochure is uit!

31 maart 2016 - 07:52

JG 1920x600px NieuweBrochure

De nieuwe brochure van Jumbo Golf is uit, boordevol met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van golf! Onze partner Jumbo Golf is de specialist op het gebied van golfequipment. De uitgangspunten van de formule zijn eenvoudig en duidelijk. Het combineren van lage prijzen voor het gigantische aanbod met een winkelomgeving waar klanten zich thuis voelen. Met als doel 100% tevreden klanten maken en houden.

Dit zijn geen “loze kreten”. Met de Europese prijscheck voor golfclubs en het multivoordeel op golfballen, golfkleding en golfhandschoenen, weet je zeker dat het met de prijs altijd goed zit. Ook dit seizoen hebben we het assortiment weer weten uit te breiden met nieuwe merken. Met de 60 dagen tevredenheidsgarantie op golfclubs en golfschoenen, gratis clubfitting en de “Niet goed? Geld terug!” garantie ben je verzekerd van de beste service.

Waar u ook vandaan komt in Nederland, Jumbo Golf wordt de reis meer dan waard! Ontdek dat kwaliteit en deskundige service niks extra's hoeven te kosten.

Download de brochure via Jumbogolfwereld.nl!

Ledenadministratie

020 323 0300

info@anwbgolf.nl

Facebook

anwbgolf facebook messenger

 

Openingstijden

maandag 9:00 uur - 17:00 uur
dinsdag 9:00 uur - 17:00 uur
woensdag 9:00 uur - 17:00 uur
donderdag 9:00 uur - 17:00 uur
vrijdag 9:00 uur - 12:30 uur
zaterdag en zondag gesloten    

Mijn lidmaatschap

Je kunt veel zaken zelf regelen via Mijn ANWB Golf.

Adres wijzigen : klik op Mijn Profiel

Golfverklaring downloaden : klik op Mijn Profiel en vervolgens op de knop Downloads.

Facturen bekijken : klik op Financieel

Lidmaatschap wijzigen of opzeggen

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume