ANWB Golf zoekt speler voor NGF competitie

1 maart 2016 - 13:20

I.v.m. blessure van één van de spelers van ons heren 1 team uit de 27 holes NGF competitie is ANWB Golf momenteel op zoek naar een extra speler. We zoeken een gezellige teamspeler met minimaal handicap 14.

Hieronder het speelschema van het team;

Datum Gastclub Team 1 Team 2
zo 10 apr Groendael Oude Maas 4 ANWB Golf 1
  De Lingewaelsche 1 Rijswijkse 1
zo 17 apr Rijswijkse ANWB Golf 1 De Lingewaelsche 1
  Groendael 2 Oude Maas 4
zo 24 apr Oude Maas De Lingewaelsche 1 Groendael 2
  Rijswijkse 1 ANWB Golf 1
zo 1 mei ANWB Golf Groendael 2 Rijswijkse 1
  Oude Maas 4 De Lingewaelsche 1
zo 8 mei De Lingewaelsche Rijswijkse 1 Oude Maas 4
  ANWB Golf 1 Groendael 2


Lijkt het je leuk om als competitiespeler voor ANWB Golf uit te komen? Laat het ons dan z.s.m. weten!

Algemene informatie NGF Competitie
ANWB Golf strijdt elke jaar met verschillende teams in deze competitie van de NGF. De competitie wordt landelijk in het voorjaar gespeeld, meestal in de maanden april en mei. Naast deze sportieve strijd draait het natuurlijk ook om de sfeer en gezelligheid waarbij een competitiedag in de regel eindigt met een gezamenlijk diner. 

Locatie:
De competitie wordt gespeeld vanaf onze Premium Partner Golfbaan Naarderbos in Naarden, hier zullen wij de bezoekende teams ontvangen. Golfbaan Naarderbos is een bijzondere locatie met ongekende faciliteiten. Naast de schitterende Championship- en Par 3 Course vindt je hier geweldige oefenfaciliteiten. De hoogteverschillen, de waterpartijen en het linkse karakter maakt Golfbaan Naarderbos een uitdagende en veelzijdige golfbaan.

Bezoekende teams:
De bezoekende teams worden ontvangen met koffie en thee en er wordt gedurende de dag een uitgebreide lunch aangeboden. 

Speeldata en indeling:
De heren en dames teams spelen altijd op zondag. Er zijn 5 speelronden waarin er door ieder team 4 keer gespeeld wordt. Tijdens één van de speelronden treedt ANWB Golf op als gastheer, op die dag speelt het team dat gastheer is zelf niet. De wedstrijden tegen de andere teams worden dus steeds op een andere baan gespeeld. Meer informatie hierover op http://www.ngfcompetitie.com/. De competitiedata 2016 vind je hier.

Spelvorm:
De spelvorm is altijd matchplay waarbij er zowel in tweetallen als alleen wordt gespeeld. In de ochtend 9 holes greensome of 18 holes foursomes (o.b.v. teamkeuze) en in de middag altijd 18 holes singles.

Team:
Ieder team telt zes spelers die de sportieve strijd met elkaar aan gaan. De teams zullen in de regel uit meer spelers bestaan, dit om afwezigheid van mede teamleden te kunnen opvangen.

Competitiebijdrage:
We doen ons best om voor de komende competitie een gunstige voorwaarden te creëren. Zo proberen wij de spelersbijdrage zo laag mogelijk te houden. Het deelnametarief voor deze competitiedata is € 75,- per dag incl. teamkleding (trui/polo peak performance), koffieontvangst, lunch en 27 holes golfen (9 holes / lunch / 18 holes). Exclusief eventuele extra kosten voor diner en drankjes.

Vragen? Neem gerust contact met mij op.

Met vriendelijke groet,

Gerben Staal

Competitiecoördinator ANWB Golf

023-5569631
gerben.staal@anwbgolf.nl 

Bezoek mijn linkedin profiel
Like ANWB Golf op facebook
Volg ANWB Golf op twitter

Ledenservice

020 323 0300

info@anwbgolf.nl

Inloggen Mijn ANWB Golf

Openingstijden

maandag 10:00 uur - 17:00 uur
dinsdag 10:00 uur - 17:00 uur
woensdag 10:00 uur - 17:00 uur
donderdag 10:00 uur - 17:00 uur
vrijdag 10:00 uur - 12:30 uur
zaterdag en zondag gesloten    

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume