De Keppelse, Golfpark Weleveld & Amstelhof Golf

26 februari 2016 - 09:00

3 nieuwe partners klein

ANWB Golf is erg trots op de nieuwe samenwerking met De Keppelse Golfclub in Hoog-Keppel, met Golfpark Weleveld in Zenderen & Amstelhof Golf in Uithoorn.

Leden van ANWB Golf ontvangen vanaf nu een korting van 10% op de standaard greenfeetarieven.

Nieuwe samenwerking: De Keppelse Golfclub

Dicht tegen het pittoreske dorpje Hoog-Keppel ligt de 8ste golfbaan van Nederland opgericht in 1926. Dit jaar viert de Keppelse zijn 90 jarig bestaan.

De par 71 18-holes baan is zeer gevarieerd: holes in bospercelen, langs weidelandschappen, met uitdagende waterpartijen en holes met een uitgesproken linksbaan karakter. En dat alles gelegen in het prachtige Achterhoekse coulissenlandschap.

Het clubhuis beschikt over een restaurant, gratis wifi, een proshop en een schitterend terras waar men een groot gedeelte van de baan kan zien. Er zijn handicarts aanwezig en naast het clubhuis bevinden zich de driving range, en putting- en chipping greens.

De Keppelse Golfclub beschikt over:

  • Een 18 holes golfbaan
  • Een driving range en oefenfaciliteiten
  • Een prachtig clubhuis met horeca en shop

Klik hier voor alle acties bij de Keppelse Golfclub 

Nieuwe samenwerking: Golfpark Weleveld

De 9-holes golfbaan (met de NGF A-status) op landgoed Weleveld, ingebed in het mooie Twentse landschap, is sinds 1 mei 2015 open voor clubleden en greenfeespelers. Deze nieuwe 9-holes baan, met een prachtig clubhuis/restaurant, is een aanwinst voor golfend Nederland. De holes zijn gevarieerd, leuk om te spelen en vooral ook erg mooi. De oude bomen, de typisch Twentse hakhoutwallen, de waterpartijen met flauwe, natuurvriendelijke oevers, de fraaie vergezichten en de bunkers met natuurlijke, rafelige randen: het zijn dè kenmerken van deze baan.

Golfpark Weleveld beschikt over:

  • Een 9 holes golfbaan
  • Een driving range en oefenfaciliteiten
  • Een prachtig clubhuis met horeca en shop

Klik hier voor alle acties bij Golfpark Weleveld 

Nieuwe samenwerking: Amstelhof Golf

Amstelhof Golf is gelegen langs de oude N201 tussen Aalsmeer en Uithoorn. Het is een laagdrempelig golfconcept waarbij iedereen gebruik kan maken van de faciliteiten.

Er is een overdekte driving range aanwezig met 40 plaatsen en andere oefenfaciliteiten zoals een green en bunkers. Tevens is er een 9 holes short golf baant met kunstgreens aanwezig. Accent ligt op de approach naar de kunstgreen. De holes zijn kort maar gevarieerd en maken het lopen van een ronde binnen 45 minuten mogelijk. 

Golfpark Weleveld beschikt over:

  • Een 9 holes short golfbaan
  • Een driving range en oefenfaciliteiten

Klik hier voor alle acties bij Amstelhof Golf

Ledenservice

020 323 0300

info@anwbgolf.nl

Inloggen Mijn ANWB Golf

Openingstijden

maandag 10:00 uur - 17:00 uur
dinsdag 10:00 uur - 17:00 uur
woensdag 10:00 uur - 17:00 uur
donderdag 10:00 uur - 17:00 uur
vrijdag 10:00 uur - 12:30 uur
zaterdag en zondag gesloten    

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume