ANWB Golf Finaledag 2015

26 november 2015 - 12:52

8 november werd de ANWB Golf Finaledag gehouden bij onze Premium Partner Golfbaan Het Rijk van Sybrook. Op deze Finaledag wordt gestreden om de eerste 2 posities. De winnaar mag zich de Finaledag winnaar van 2015 noemen. De finaledag winnaar is de winnaar van de seizoen winnaars! De finalisten zijn allemaal individueel uitgenodigd op basis van de volgende resultaten: 

- De winnaar(s) van de finaledag van het voorafgaande jaar;
- De maximaal vier winnaars (M+V) van het Strokeplay kampioenschap;
- De nummers 1 en 2 van de Matchplay kampioenschappen;
- Van iedere Tour (Zomer/Winter; landelijk/midweek/9-holes): de twee hoogstgeplaatste per categorie;
- De twee hoogstgeplaatste ANWB Golf leden van de Jort Schweppe Trophy;
- Door de Wedstrijdcommissie aan te wijzen wedstrijden;
- De winnaar(s) van het birdie-klassement.

In totaal startte er 27 deelnemers op een erg natte baan. Na een week regen waren speelcondities erg moeilijk. De fairways waren zacht wat voor veel geplugde golfballen zorgde. Uiteraard was plaatsen toegestaan, echter een geplugde bal in de rough diende gewoon gespeeld te worden. Ook zijn er meldingen gemaakt van niet teruggevonden ballen midden op de fairway doordat ze te diep waren weggezakt. Om de dag nog moeilijker te maken waren de greens ook nog eens geprikt voordat het speelveld van start ging. Door de moeilijke condities werd er een CBA vastgesteld van -1.

geplugde bal

Ondanks de moeilijke speelcondities wist de Finaledag winnaar van vorig jaar: Martin Zwemmer, zijn titel eervol te verdedigen met een Netto score van 73 met een handicap van 4.9. Ron van der Geer won de tweede plaats met een netto score van 78 met een handicap 5.0. De scores van alle deelnemers zijn te vinden bij de klassementen en uitslagen op de website van ANWB Golf.

De dag werd traditiegetrouw afgesloten met een gezamenlijk diner wat fantastisch was verzorgd door het restaurantpersoneel van Het Rijk van Sybrook.

Dit was de laatste ANWB Golf Finaledag. Volgend jaar zullen we de Tour winnaars eren. Hopelijk heeft iedereen veel plezier gehad in het spelen van deze wedstrijd. Wij bedanken iedereen voor de aanwezigheid en en hopen iedereen snel weer te zien bij één van de winterwedstrijden van ANWB Golf. 

Huidige Tour:

Jumbo Wintertour 2015 2016

De Jumbo Golf Wintertour bestaat uit 11 wedstrijden op verschillende unieke locaties. Bij Wintertour locaties is het nagenoeg zeker dat er op zomergreens gespeeld kan worden, onder qualifying condities. De landelijke Jumbo 18 Holes Wintertour is uitermate geschikt voor golfers in iedere speelklasse die willen golfen op verschillende golfbanen. Ook niet ANWB Golf leden kunnen zich inschrijven voor de golfwedstrijden. De eerste wedstrijd is reeds gespeeld op De Swinkelsche! Schrijf je snel in voor de volgende wedstrijden.

Ledenservice

020 323 0300

info@anwbgolf.nl

Inloggen Mijn ANWB Golf

Openingstijden

maandag 10:00 uur - 17:00 uur
dinsdag 10:00 uur - 17:00 uur
woensdag 10:00 uur - 17:00 uur
donderdag 10:00 uur - 17:00 uur
vrijdag 10:00 uur - 12:30 uur
zaterdag en zondag gesloten    

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume