Weg met dat fysieke dipje…

2 oktober 2015 - 05:48

 

Of je nu vlug na het werk 9 holes speeltof 18 holes tijdens het weekend; je vergeet al snel om goed en voldoende te eten. We zien vaak golfers, net voor hun ronde, naar een fles water en een reep chocolade grijpen. Zal deze reep chocolade je wel van voldoende energie voorzien? 

golfperformancebar0002

NEE! Ze zitten vol met suiker en bevatten geen meervoudige koolhydraten (lange termijn energie). Het komt erop neer dat je maar voor een paar holes energie zal hebben. Daarna zal door de verlaging van het suikerpeil, de vermoeidheid en het tekort aan concentratie toeslaan. 

Met de unieke formule vind je in de  Golf Performance Bars de perfecte mix van enkelvoudige en meervoudige koolhydraten waardoor energie tijdens 9 holes langzaam vrijkomt in het bloed.

Aandacht voor voedsel is, ongeacht het aantal holes dat je speelt, is even belangrijk als water, je golfclubs, ballen of tas. Je beste ronde oit spelen kan alleen zonder hongerig of opgeblazen gevoel. Als je maag knort van de honger, kun je je op niets anders concentreren en als je teveel gegeten hebt, dan zul je te loom zijn om goed golf te spelen.

golfperformancebar001

Anthony de Clippele (foto) ondervond dat aan de lijve toen hij naar de Lee Westwood School of Golf bij Manchester trok. 

Daar leerde ik de Golf Performance Bars kennen”, stelt Anthony. “Op aanraden van de fitness coach moest ik om de drie holes 1/3 van zo’n reep opeten. Wat ik deed. Resultaat? Geen hongergevoel of vermoeidheid meer, wat zich in een puike score vertaalde. De Golf Performance Bars hadden me overtuigd. Daarom besliste ik die nu hier te verdelen. Met uiteraard als terechte slogan “My secret for a better score…” 

De Golf Performance Bars, worden aangeboden in 4 verschillende smaken namelijk Superberry, Fruit & Oat, Chocolate Toffee en Strawberry White chocolate en zijn een streling voor de tong.

De “Golf Performance Bars” zijn verkrijgbaar via de webshop http://www.golfperformancebar.be/nl/home 

Gebruik de kortingscode 'ANWB' en ontvang 4 extra repen gratis bij aankoop van 24 repen!

golfperformancebar0003

 

 

 

Ledenservice

020 323 0300

info@anwbgolf.nl

Inloggen Mijn ANWB Golf

Openingstijden

maandag 10:00 uur - 17:00 uur
dinsdag 10:00 uur - 17:00 uur
woensdag 10:00 uur - 17:00 uur
donderdag 10:00 uur - 17:00 uur
vrijdag 10:00 uur - 12:30 uur
zaterdag en zondag gesloten    

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume