Het ledensysteem versie 2.0 is live!

18 juni 2015 - 11:45

Op 17 juni hebben is er een grote update geweest van het ledensysteem van ANWB Golf. Het ledensysteem is op een aantal aspecten verbeterd en daarnaast is het design grondig aangepakt. Afgelopen maanden hebben we veel input gehad van leden en hebben we veel nieuwe functies toegevoegd. In dit nieuwsbericht tonen we graag de belangrijkste verbeteringen van het ledensysteem. Suggesties voor extra functies? Stuur een e-mail naar info@anwbgolf.nl.

Algemeen

Het design van het ledensysteem is grondig aangepakt. Er is gekozen voor een fris en minimalistisch ontwerp waarbij de kleuren blauw en geel van de ANWB duidelijker aanwezig zijn. De knoppen zijn op logische plekken geplaatst wat moet zorgen voor een betere algemene gebruikerservaring. Er wordt geen gebruik meer gemaakt van uitschuivende menu's wat een snellere en duidelijkere navigatie tot gevolg heeft.

Algemeen

 

Scorekaartenoverzicht

Het scorekaartoverzicht wordt duidelijker weergegeven en je speelgeschiedenis is makkelijker te bekijken. Je kunt hiervoor op het blauwe pijltje klikken om je historie open te klappen. Je handicapmutaties zijn op beter zichtbaar en je handicapverlaging kan je per scorekaart bekijken.

Scorekaart overzicht

 

Scorekaarten invoeren

Bij het invoeren van de scorekaarten zijn nu ook de stroke index, Par van de desbetreffende holes weergegeven. Daarnaast wordt direct je stableford score per hole uitgerekend. Birdies, Pars, Eagles en (dubbel) Bogeys worden allen aangegeven met een eigen kleur. Zodoende zijn de scorekaarten overzichtelijker dan ooit.

Scorekaart invoeren

 

Maar dit is niet alles, hou je van statistieken? Je kunt nu heel gemakkelijk je golfspel gaan bijhouden door de “uitgebreide scorekaart” optie. Je kunt nu Fairway hits, Putts, Bunkerslagen etc gaan bijhouden. Zodoende kan je duidelijk zien waar de kansen liggen om je handicap te verbeteren.

Uitgebreide scorekaart

 

Overzicht van boekingen

Alle boekingen die je maakt worden overzichtelijk weergegeven in je eigen overzicht. Golfwedstrijden, starttijden, lessen en andere activiteiten zijn snel te benaderen.

Overzicht boekingen

 

Starttijden boeken

Het is nu mogelijk om via onze partner Birdy direct vanuit het ledensysteem starttijden te boeken bij een groot deel van de golfbanen in Nederland. Je kunt starttijden zoeken en boeken o.a. op basis van prijs, locatie en aantal holes. De voorbereiding voor een golfronde wordt dus weer een stukje onspannender!

 

Starttijden boeken

Smartphone ready: responsive

Of je nu inlogt via je computer thuis, je mobiele telefoon op het terras of je tablet vanaf de bank, het ledensysteem zal alles goed weergeven. Hierdoor is het mogelijk om je scores direct op de golfbaan in te voeren of een wedstrijd boeken vanaf de bank. Naast dat het ledensysteem responsive is komt in de loop van volgende de ANWB Golf Iphone app live.

IMG 0350

  IMG 0349

Ledenservice

020 323 0300

info@anwbgolf.nl

Inloggen Mijn ANWB Golf

Openingstijden

maandag 10:00 uur - 17:00 uur
dinsdag 10:00 uur - 17:00 uur
woensdag 10:00 uur - 17:00 uur
donderdag 10:00 uur - 17:00 uur
vrijdag 10:00 uur - 12:30 uur
zaterdag en zondag gesloten    

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume