Verraderlijke lentezon

1 mei 2014 - 09:36

Bent u goed beschermt tegen de eerste zonnestralen? Ontvang 20% korting* op uw aankoop bij B&S Activecare.

Verraderlijke lentezon

set producten

Na de winter kijken de meeste mensen weer reikhalzend uit naar de lekkere lentedagen. En wanneer de zon dan haar eerste stralen laat zien, willen we er met volle teugen van genieten. Want wat is er nu lekkerder dan uw eerste ballen van het jaar te slaan in een heerlijke lentezon? Maar deze eerste stralen kunnen heel verraderlijk zijn. Door de vaak nog wat lagere temperaturen voelen we namelijk niet hoe sterk de zon al is.  De temperatuur zegt namelijk niets over de zonnekracht. En omdat we uit de winter komen, is ook onze huid er nog niet op voorbereid.

Een goede bescherming is dus essentieel, ook al in de lente. Om verbranding te voorkomen moet u uw huid beschermen tegen de schadelijke UV straling. Want juist deze straling kan huidveroudering en huidkanker veroorzaken. Toch hebben we deze UV straling ook nodig. Hij zorgt er namelijk ook voor dat ons lichaam Vitamine D aanmaakt en deze vitamine hebben we nodig voor onder andere een goede ontwikkeling van botten en spieren.

Wanneer we op het strand liggen is het dan ook vaak meer dan logisch dat we onze huid beschermen.  Maar beschermt u zichzelf ook tijdens een rondje op de golfbaan? Het lijkt minder nodig, u loopt soms tussen de bomen, misschien zijn er zelfs ook af en toe wat wolken en misschien voelt u de zon niet zo branden of heeft u een petje op.  

Even een paar feiten op een rij…
- ook als de zon niet schijnt, dringt 80% van de UV stralen door het wolkendek heen.
- het hoeft niet warm te zijn om ervoor te zorgen dat de zonnekracht hoog is. De noodzaak om uw huid te beschermen hangt dus niet af van de temperatuur, maar van de zonnekracht. Vooral in het buitenland, dichter naar de evenaar, kan dit wel eens verraderlijk zijn.
- Tijdens het golfen verbranden veel mensen hun nek en oren. Vergeet die dus niet in te smeren.
- Ook uw lippen kunnen verbranden. De huid van de lippen is dun en kan snel verbranden. Als lippen verbranden is dit pijnlijk en het geneest niet snel omdat er minder vetklieren in zitten.
- Gemiddeld staat u 4 uur op de golfbaan als u18 holes speelt. Bij 9 holes is dat dus ongeveer de helft. Lang genoeg dus om de zon de kans te geven schade aan te richten.

De zon is gezond! Blijf dus vooral niet binnen zitten, geniet van de zon , maar bescherm uzelf goed.

B&S Activecare ontwikkelt hoogwaardige lichaamsverzorging gericht op golf, die beschermen tegen zon, kou en wind. Laat u verwennen door de heerlijke frisse geur en zachte bestanddelen.  Ook leuk als cadeau voor moederdag!

Ontvang 20% korting* op uw aankoop van lichaamsverzorging van B&S Activecare. Actiecode: ANWBlente.  Ga naar http://bs-activecare.com/line/golf/ en vul de actiecode in bij uw bestelling.

- Geldig bij een besteding van minimaal 20 euro.
- Geldig t/m 30 mei 2014

B&S Golf bestaat uit 4 producten:

1) Safe Play zonnespray: is een water- en transpiratie bestendige spray die je beschermt tegen de zon tijdens het golfen. Dankzij de lichte textuur is de zonnespray comfortabel in gebruik wanneer je actief bezig bent. Safe Play is voorzien van beschermingsfactor 15 en verrijkt met vitamine E, die de huid beschermt tegen vroegtijdige veroudering.
2) Out of the Rough lip balm: is de lip conditioner van B&S Activecare die je lippen beschermen tegen zonnebrand en kou. De verzachtende lippenbalsem met beschermingsfactor 20 houdt je lippen binnen elk klimaat in topconditie.
3) Clean Drop handlotion: is de reinigende lotion van B&S Activecare die dankzij haar antibacteriële werking je handen desinfecteert tijdens het golfen. Ideaal, want door herhaalde aanraking van vervuilde balletjes gaat je hygiëne snel achteruit. De lichte formule trekt snel in de huid en zorgt voor een ultiem schoon gevoel van de handen.
4) Finish Soft hand balm: is de herstellende handcrème die je handen een zijdezacht en kalmerend gevoel geven na inspanning. De formule herstelt je droge en beschadigde handen na blootstelling aan schadelijke invloeden van buitenaf. De crème wordt snel opgenomen door de huid en bevordert dankzij de verrijking van vitamine E een snel herstel van de elasticiteit van de huid.

 

Ledenservice

020 323 0300

info@anwbgolf.nl

Inloggen Mijn ANWB Golf

Openingstijden

maandag 10:00 uur - 17:00 uur
dinsdag 10:00 uur - 17:00 uur
woensdag 10:00 uur - 17:00 uur
donderdag 10:00 uur - 17:00 uur
vrijdag 10:00 uur - 12:30 uur
zaterdag en zondag gesloten    

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume