Word nu lid

Word nu lid

Tijd om te golfen! Met de Zomeractie van ANWB Golf kun je van 1 juli 2019 tot 1 januari 2020 voordelig kennismaken met de vele voordelen van het ANWB Golf lidmaatschap. Je krijgt namelijk € 20,- korting op het normale tarief. Wij zijn de grootste en actiefste golfclub van Nederland. Je bent bij ons van harte welkom. Ook als je elders je handicap laat registreren!

Onze lidmaatschappen

Je kunt bij ANWB Golf kiezen uit twee lidmaatschappen. Kies het Basis lidmaatschap als je je handicap bij een andere golfclub laat registreren.  Kies het EGA-handicap lidmaatschap als je via ANWB Golf je handicap wilt registreren.

 

 

Basis
Lidmaatschap

incl. inschrijfkosten

EGA-Handicap
Lidmaatschap

incl. inschrijfkosten

actietarief
voor ANWB leden

€ 15,-

€ 41,-


actietarief
zonder ANWB korting


€ 25,-


€ 51,-

Tarief ANWB leden
per 1-1-2020
€ 30,- € 56,-
Tarief niet-ANWB leden
per 1-1-2020
€ 40,- € 66,-
Handicapregistratie
EGA pas inclusief WA verzekering  ✘
Korting op ruim 90 golfbanen
Meedoen aan wedstrijden en golflessen
Meedoen met ANWB Golf ledendagen
€ 25,- korting bij Pin High Golftravel
     
  Meer informatie over dit lidmaatschap Meer informatie over dit lidmaatschap
     

 

Voorwaarden

Deze Zomeractie 2019 kan uitsluitend worden afgesloten door golfers met minimaal baanpermissie. Deze actie geldt ook in combinatie met de Handicap-54 opleiding van Sportpark De Star (Swingaway Lidmaatschap). Deze Zomeractie 2019 geldt niet voor golfers die in de voorgaande 12 maanden hun lidmaatschap bij ANWB Golf hebben opgezegd.

Contributie vanaf 1 januari 2020

De contributie per 1 januari 2020 bedraagt per kalenderjaar voor het Basis lidmaatschap € 30,- (ANWB leden) / € 40,- (niet-ANWB leden). De contributie per 1 januari 2020 bedraagt voor het EGA Handicap lidmaatschap € 56,- (ANWB leden) / € 66,- (niet-ANWB leden).

ANWB-lidmaatschap

Ben je nog geen lid van de ANWB? Voor € 15,- per jaar ben je al lid. Je geniet van ledenvoordeel op uitjes, evenementen en reizen. Je krijgt korting in de ANWB (web) winkel en op ANWB verzekeringen. Bovendien krijg je het met ANWB lidmaatschap korting op de ANWB Golf lidmaatschappen. Meld je aan op de website van de ANWB om lid te worden.

Over ANWB Golf

ANWB Golf is lid van de Nederlandse Golf Federatie en is een zogenaamde D-club; een digitale golfclub. Met inmiddels 46.000 leden heeft ANWB Golf een prominente rol binnen de totale Nederlandse golfwereld ingenomen en het ledenaantal is nog altijd groeiende.

 

Ledenvoordeel

nu € 20,- korting
  • Korting op ruim 100 golfbanen in binnen- en buitenland
  • Meer dan 90 wedstrijden en evenementen per jaar
  • Korting op cursussen van de ANWB Golf School
  • Voordeel op geselecteerde golfreizen van PinHigh Golftravel
  • Altijd € 25,- korting per boeking bij Pin High Golftravel
  • Gratis club- en swinganalyse bij Jumbo Golfwereld
  • Ontvangst nieuwsbrief met exclusieve aanbiedingen
  • Acht ledendagen om medeleden te ontmoeten

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume