Swingaway lidmaatschap

Swingaway lidmaatschap

Heb je meegedaan aan de ANWB Golfcursus via Sportpark De Star? En ben je geslaagd? Gefeliciteerd. Om te mogen golfen heb je ons Swingaway lidmaatschap nodig.

Informatie over de cursus

ANWB Golf Swingaway lidmaatschap

Het SwingAway lidmaatschap is bedoeld voor leden die een handicap-54 opleiding willen halen of hebben gehaald bij Sportpark De Star, SwingAway of Pitch & Putt Leidschendam. Het is een volledig ANWB Golf lidmaatschap met als extra voordeel dat je per jaar 2 greenfees bij Sportpark De Star ontvangt én je daar elke zaterdag vrij kan oefenen. 

Hoe werkt het?

Wil je starten met de handicap-54 opleiding? Schrijf je dan in op de website van Sportpark de Star. De golfacademy van Sportpark de Star heeft sinds 2008 al ruim 8.000 mensen opgeleid.

Zodra je de opleiding hebt afgerond en gaat golfen  is een registratie bij de NGF (Koninklijke Nederlandse Golf Federatie) verplicht. Een lidmaatschap bij een golfclub, zoals ANWB Golf, is daarvoor noodzakelijk.

Sluit daarvoor het SwingAway lidmaatschap af. Voor slechts € 79,- per jaar geniet je van de volgende voordelen:

  • lidmaatschap NGF inclusief WA-verzekering
  • online handicapregistratie via de website en iOS/Android app
  • 2 x gratis 18-holes greenfee op Sportpark de Star t.w.v. € 35,-
  • € 25,- korting op golfreizen van PinHigh Golftravel
  • korting op meer dan 100 golfbanen in binnen- en buitenland
  • je bent van harte welkom tijdens meer dan 100 wedstrijden en evenementen per jaar

Extra voorwaarden

Het SwingAway lidmaatschap is gekoppeld aan de handicap-54 opleiding. Als deelnemer aan deze opleiding kun je bij ANWB Golf alleen voor het SwingAway lidmaatschap kiezen. Andere lidmaatschappen en acties zijn hierop uitgesloten

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume