Pitch & Putt Golf Oostwold

10% greenfeekorting

10% korting op de standaard Greenfee tarieven van maandag t/m donderdag

ANWB Golf-voordeel

Pitch & Putt Golf Oostwold

1 golfbaan, 18 holes

Golf is één van de snelst groeiende sporten in Nederland. Steeds meer mensen willen kennis maken met dit uitdagende spel. Helaas is een hoge drempel en de prijs daarbij vaak een sta in de weg. Voor al die mensen is er nu Pitch&Putt Golf. Door de kortere afstanden is dit spel ook toegankelijk voor de beginner die geen ervaring heeft en dat tegen een heel betaalbare prijs. Geheel vrijblijvend maakt u zo kennis met een van de grootste sporten ter wereld.

Pitch&Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Instructie en het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken), ballen, tees en scorekaarten, zijn bij de prijs inbegrepen. Een 18-holes rondje Pitch&Putt Golf speel je ongeveer in 2 tot 2,5 uur.

Pitch&Putt Golf is voor iedereen geschikt, zowel individueel als in groepsverband voor uw bedrijfsuitje, familie-uitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje e.d.. Een uitje is goed te combineren met een heerlijke lunch, BBQ of buffet arrangement. Klik op onderstaande button voor onze arrangementen.

Adres Huningaweg 7, Oostwold

Telefoon 0597-552221

E-mail oostwold@pitch-putt.nl

Website www.pitch-putt.nl/oostwold

ANWB Golf voordeel bij Pitch & Putt Golf Oostwold

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de standaard Greenfee tarieven van maandag t/m donderdag

Korting op vertoon van de ANWB Golf pas

Beoordelingen over Pitch & Putt Golf Oostwold

Pitch & Putt Golf Oostwold op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume