Pitch & Putt Golf Oirschot

Pitch & Putt Golf Oirschot

1 golfbaan, 18 holes

Pitch&Putt golf is een moderne sport die overal ter wereld wordt gespeeld. Dat is ook niet zo gek, want het is op elk niveau spannend en uitdagend en iedereen kant het! Pitch&Putt Golf is betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen. Ook als je het voor het eerst speelt is Pitch&Putt geweldig leuk om te doen. Probeer het een keer; individueel, met collega’s of met je vrienden, bij Pitch&Putt Oirschot bent u van harte welkom! 

Op deze uitdagende 18 holes baan gelegen in het mooie Oirschot kunt u met elk gezelschap terecht. Alle facetten die het Pitch&Putt zo aantrekkelijk maken zijn verwerkt op deze baan denk hierbij aan bunkers, bomen, hoogteverschillen, water en 18 fantastisch mooie greens. Naast de 18 holes Pitch&Putt golf faciliteert Pitch&Putt Oirschot ook nog een verrassende 9-holes voetgolf baan geschikt voor jong en oud. 

Pitch&Putt is erg leuk te combineren met een lunch, diner, borrel of een barbecue. Ook hiervoor kunt u perfect terecht bij deze mooie golfbaan in Oirschot. Ze hebben een erg mooi en ruim terras met fantastische speeltuin voor de kleintjes. U kunt op deze schitterende locatie uitstekend terecht voor een feest, trouwerij, clinic, bedrijfspresentatie, vergadering of familiedag door het ruime assortiment aan zalen en activiteiten.

Pitch&Putt Oirschot is erg goed te bereiken het ligt slechts op 20 minuten rijden vanaf Tilburg en Eindhoven, en is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Adres Spoordonkseweg 80, Oirschot

Telefoon 0499-573671

E-mail oirschot@pitch-putt.nl

Website www.pitch-putt.nl/oirschot

Beoordelingen over Pitch & Putt Golf Oirschot

Pitch & Putt Golf Oirschot op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume