Premium Partner

Naarderbos

15% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Naarderbos

2 golfbanen, 27 holes

Voor een relatief nieuwe golfbaan oogt Naarderbos al zeer volwassen. In 2006 werd de baan uitgebreid van 9 naar 18 holes. Vanaf juli 2013 heeft de gehele faciliteit de NGF A-status verkregen.

De uitdagende Championship Course van ontwerper Gerard Jol biedt golfers van ieder niveau een geweldige ervaring. Veel afwisseling: bossen, hoogteverschillen, veel waterpartijen, een linkskarakter, sterk golvend en in een prachtige omgeving. De fraai aangelegde greens zijn snel en eerlijk te bespelen. Uiteraard dient men over een GVB te beschikken.

De 9-holes Par 3 course heeft de ambiance van een grote baan met volwaardige greens. Uitstekend geschikt voor de beginnende golfer en om het korte spel te oefenen. Iedereen met minimaal Baanpermissie heeft toegang tot deze baan.

Het clubhuis van Naarderbos is momenteel gesloten

Adres IJsselmeerweg 100, Naarden

Telefoon +31(0)35-678 39 67

E-mail info@naarderbos.nl

Website www.naarderbos.nl

ANWB Golf voordeel bij Naarderbos

Greenfeekorting

  15%  

15% korting op de geldende greenfeetarieven van maandag t/m zondag.

Telefonisch reserveren en vermelden dat u ANWB Golf lid bent. Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas. Minimaal GVB vereist.

Beoordelingen over Naarderbos

Naarderbos op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume