Keppelse Golfclub

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Keppelse Golfclub

1 golfbaan, 18 holes

Dicht tegen het pittoreske dorpje Hoog-Keppel ligt de 8ste golfbaan van Nederland opgericht in 1926. Dit jaar viert de Keppelse zijn 90 jarig bestaan.

De par 71 18-holes baan is zeer gevarieerd: holes in bospercelen, langs weidelandschappen, met uitdagende waterpartijen en holes met een uitgesproken linksbaan karakter. En dat alles gelegen in het prachtige Achterhoekse coulissenlandschap.

Het clubhuis beschikt over een restaurant, gratis wifi, een proshop en een schitterend terras waar men een groot gedeelte van de baan kan zien. Er zijn handicarts aanwezig en naast het clubhuis bevinden zich de driving range, en putting- en chipping greens.

Adres Burgemeester Vrijlandweg 35, Hoog-Keppel

Telefoon 0314-381416

E-mail info@keppelse.nl

Website www.keppelse.nl

ANWB Golf voordeel bij Keppelse Golfclub

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de geldende greenfeetarieven.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Septemberdeal Keppelse

leden 28% korting

Leden van ANWB Golf genieten deze maand van extra korting bij de Keppelse Golfclub. Kom golfen na 14:00 uur en pak de extra korting: 18-holes voor €40,- in plaats van € 55,- of 9-holes voor €25,- in...

Meer informatie

Beoordelingen over Keppelse Golfclub

Keppelse Golfclub op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume