Golfresort Cochem (Ediger-Eller)

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfresort Cochem (Ediger-Eller)

2 golfbanen, 27 holes

Golf- en Ferienresort Cochem, gelegen in het Duitse plaatsje Ediger-Eller, biedt een schitterende 18- (par 72) en 9-holes (par 31) golfbaan. Beide banen bieden zowel de beginnende als de gevorderde golfer een bijzondere golfervaring. De golfbanen kenmerken zich door de vele hoogteverschillen, uitdagende greens en prachtige vergezichten.

Voor de 18-holes golfbaan is een Golfvaardigheidsbewijs (GVB) verplicht, op de 9-holes kunt u al terecht met een baanpermissie of na een ter plaatse te volgen clinic. Naast de banen beschikt Golf Cochem over een moderne driving range, oefenbunkers, oefengreen en een pitching en chipping area. Het terrein beslaat in totaal zo'n 90 hectare, waardoor zowel beginners als gevorderden hier van een unieke golfvakantie kunnen genieten.

Adres Edigererstraße 1, Ediger-Eller

Website www.ferienresortcochem.nl/golf

ANWB Golf voordeel bij Golfresort Cochem (Ediger-Eller)

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op geldende greenfeetarieven.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Golfresort Cochem (Ediger-Eller)

Golfresort Cochem (Ediger-Eller) op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume