Golfpark Almkreek

Golfpark Almkreek

3 golfbanen, 32 holes

Golfpark Almkreek is bij uitstek geschikt om snel weg te zijn van ‘de drukte van alledag’. Dankzij haar ligging ben je vanuit Utrecht, Rotterdam, Breda, Tilburg en Den Bosch binnen een half uur op de golfbaan. Het park ligt in een landschap met typische Hollandse vergezichten over weilanden, sloten en boerderijen. Geniet van schitterende waterpartijen, verrassende hoogteverschillen, goed onderhouden fairways en prachtige greens.

Golfpark Almkreek

Golfpark Almkreek, met NGF A-status, beschikt over een 18 holes golfbaan, een 14 holes par 3 /par 4 baan en een overdekte, verlichte driving range met uitgebreide oefenfaciliteiten. Brasserie Almkreek is onderdeel van Golfpark Almkreek en de kaart wordt steeds afgestemd op het seizoen en de keukenbrigade maakt gebruik van eerlijke en regionale producten. Geniet voor of na de ronde van het prachtig gelegen zonnige terras met uitzicht op de golfbaan.

Golf Academy Almkreek

Golf Academy Almkreek is voor iedereen toegankelijk. Bij de Academy werken erkende PGA professionals die met veel enthousiasme en kennis lesgeven. De Golf Academy biedt een passend lesprogramma aan voor iedereen: beginners en gevorderden. Je kunt privé-lessen krijgen of gezellig meedoen met de groepslessen. Het lesprogramma is samengesteld volgens het 9 stappenplan van de Nederlandse Golf Federatie en PGA Holland. 

Adres Hoekje 7b, Almkerk

Telefoon +31 183 403592

E-mail info@golfpark-almkreek.com

Website www.golfpark-almkreek.nl

Beoordelingen over Golfpark Almkreek

Golfpark Almkreek op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume