Golfpark Almkreek

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfpark Almkreek

3 golfbanen, 32 holes

Golfpark Almkreek is door de bijzondere ligging, een plaats die bij uitstek geschikt is om snel weg te zijn van ‘de drukte van alledag’. Het park ligt in een landschap met typische Hollandse vergezichten over weilanden, sloten en boerderijen. Het heeft schitterende waterpartijen, verrassende hoogteverschillen, goed onderhouden fairways en prachtige greens.

Golfpark Almkreek, sinds 2000 in bezit van het A-status predikaat van de Nederlandse Golf Federatie, heeft de beschikking over een 18 holes golfbaan, een 14 holes par 3 /par 4 baan, een deels overdekte en verlichte driving range, uitgebreide oefenfaciliteiten en een golfschool. Onze uitgebreide parkeerfaciliteiten geven u op alle dagen van de week de gelegenheid tot makkelijk en gratis parkeren.

Adres Hoekje 7b, Almkerk

Telefoon +31 183 403592

E-mail info@golfpark-almkreek.com

Website www.golfpark-almkreek.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfpark Almkreek

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de geldende greenfeetarieven

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Golfpark Almkreek

Golfpark Almkreek op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume