Golfclub de Lage Mors

€ 5,- greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfclub de Lage Mors

1 golfbaan, 9 holes

Golfbaan de Lage Mors is een par 70, volwaardige 9-holes golfbaan bij het mooie Twentse stadje Delden. In september 2008 heeft de NGF de golfbaan qualifying verklaard en de golfclub de B-status toegekend.

Het is een golfbaan naar het ontwerp van de Nederlandse golfbaan-architect Frank Pont en is bijzonder geslaagd te noemen. Hij ligt in het mooie coulliselandschap van Twente. Omringd door oude houtwallen speelt de golfbaan met de waterloopjes, die echter zelden in het spel liggen. De holes met verschillende lengten en moeilijkheidsgraden bieden de beginnende maar ook de ervaren speler veel mogelijkheden om het golfspel te leren of aan te scherpen.

Adres Sportlaan 7, Delden

Telefoon +31(0)74-3777600

E-mail info@golfbaandelagemors.nl

Website www.golfbaandelagemors.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfclub de Lage Mors

Greenfeekorting

  € 5,-  

5 euro korting op het standaard greenfee tarief.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Golfclub de Lage Mors

Golfclub de Lage Mors op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume