Golfclub Amstelborgh

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfclub Amstelborgh

1 golfbaan, 9 holes

Eén van onze doelstellingen is om zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken én houden voor het golfspel. Voor ons betekent golfen meer dan gewoon een balletje slaan, het is een beleving waarbij sport en gezelligheid de keywords zijn.

Op ieder moment van de dag spelen in een oase van groen aan de rand van Amsterdam! Onze uitdagende 9 holes par-3 golfbaan is 's avonds geheel verlicht en beschikt over een overdekte driving range met meer dan 60 afslagplaatsen.

Op de 'Golf Academy' worden door onze golfpro's diverse lessen en clinics gegeven voor het verbeteren van de golfvaardigheden.

En voor of na het spelen, kun je plaats nemen op het terras met uitzicht op de baan voor een ontbijtje, lunch, borrel of diner. Ontbijten kan al vanaf 7.30 uur.

Je kunt bij Golfclub Amstelborgh ook je clubs op maat laten maken bij  Hans Lemmens Golf National Fitting Centre. Voor elk type speler, zodat jouw spel verbetert en je met nog minder slagen kunt spelen!

 

Doe eens mee met onze beginnerswedstrijden. Ongedwongen spelen met anderen die net begonnen zijn met golfen of al jaren niet hebben gespeeld en het spelletje weer op willen pakken. 

Kijk op onze wedstrijdkalender voor de overige gezellige wedstrijden.

Adres Borchlandweg 6-10, Amsterdam-Duivendrecht

Telefoon 020 56 333 33

E-mail info@borchland.nl

Website www.borchland.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfclub Amstelborgh

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de geldende greenfeetarieven.

Bij telefonisch reserveren aangeven dat je ANWB Golf lid bent; legitimatie met jouw NGF pas.

Beoordelingen over Golfclub Amstelborgh

Golfclub Amstelborgh op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume