Golfbaan Het Woold

Golfbaan Het Woold

2 golfbanen, 18 holes

In Asten-Heusden vlakbij Nationaal Park de Groote Peel ligt Landgoed Het Woold. Onderdeel van dit landgoed is Golfbaan het Woold, gelegen op ruim 80 hectare voormalig bos- en heidegebied op pure zandgronden, de beste ondergrond voor een golfbaan.

De Vier Eijckenbaan, de championship course van het Woold met A-status is een altijd bespeelbare natuurbaan met een uitstekende lay-out en korte loopafstanden tussen de holes. De Vier Eijckenbaan is een mooie natuurbaan met bosholes, heide- en natte gebieden. De verlichte Gezandebaan is een van de mooiste PAR-3 golfbanen van Nederland.

Het Woold beschikt over uitgebreide trainings- en opleidingsfaciliteiten. Na je golfronde kun je in het Golfrestaurant Volentieri terecht voor een kop koffie, gebak en lunch/diner.

Adres Gezandebaan 46a, Asten Heusden

Telefoon 0493-56 04 62

Website www.golfbaanhetwoold.nl

Beoordelingen over Golfbaan Het Woold

Golfbaan Het Woold op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume