Golfbaan de Stok

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfbaan de Stok

1 golfbaan, 9 holes

Golfbaan de Stok ligt in het gezellige bourgondische Brabant. De prachtige aangelegde 9-holes baan is ontworpen door de bekende Belgische baanarchitect Bruno Steensels. De 9-holes zijn omgeven met diverse waterhindernissen en spannende bunkers. Deze golfbaan biedt zowel de beginnende als de ervaren golfer steeds weer een uitdaging.

Na een golfronde geniet je bij Golfbaan de Stok binnen in het restaurant of buiten op het terras van heerlijke gerechten en lekkere drankjes. Voor al je golfbenodigdheden kun je terecht in de shop. Je vindt hier onder andere golfclubs van diverse merken die je op de driving range kunt testen.

Wil je eerst je swing oefenen of trainen op het korte spel? Golfbaan de Stok heeft voldoende oefenfaciliteiten. De driving range en de putting- en chippinggreen zijn voor iedereen gratis toegankelijk. De driving range, met twee verdiepingen is verlicht, zodat je ook in de avonduren terecht kunt.

Alle golfers in het bezit van een geldig NGP HCP bewijs of NGF Golfbaanpermissie zijn welkom op deze Noord-Brabantse baan. Er zijn tevens verschillende mogelijkheden om te lessen bij Golfbaan de Stok. De PGA golfprofessionals helpen je op persoonlijke wijze jouw spel te verbeteren.

Kortom, kom ook golfen bij Golfbaan de Stok in Roosendaal.

Adres De Stok 16, Roosendaal

Telefoon 0165 – 544 080

E-mail info@golfbaandestok.nl

Website www.golfbaandestok.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfbaan de Stok

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de geldende greenfeetarieven.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Golfbaan de Stok

Golfbaan de Stok op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume