Golfbaan De Hoge Dijk

€ 3,50 greenfeekorting

€ 3,50 korting op de geldende 9-holes par 3/4 greenfeetarieven.

ANWB Golf-voordeel

Golfbaan De Hoge Dijk

2 golfbanen, 27 holes

De Hoge Dijk heeft 27 holes met waarschijnlijk de beste greens van Amsterdam. De Holendrecht en Bullewijk banen vormen een 18 holes wedstrijdbaan (Par 71) met A-status, ontworpen door de gerenommeerde golfarchitect Joan Dudok van Heel.

De eerste negen holes zijn in 1990 in gebruik genomen; de tweede negen holes worden sinds 1995 bespeeld. In het voorjaar van 2002 is de Abcoudebaan, met veel enthousiasme geopend. Deze baan (Par 31) is ontworpen door Gerard Jol.De baan heeft een landelijk karakter door het fraaie uitzicht op de kerktorens van Abcoude. Voorts spelen waterpartijen een belangrijke rol.

Op de banen kan 's zomers en 's winters tot zonsondergang worden gespeeld. De 18 holes baan is toegankelijk voor iedere golfer, mits in het bezit van een geldig golfvaardigheidsbewijs (GVB) of handicap 54. De Abcoudebaan is behalve voor GVB bezitters ook toegankelijk voor golfers met een aantoonbare baanpermissie, afgegeven door een golfprofessional.

Golfschool Fairway verzorgt golflessen op elk niveau. Woon je in de omgeving van Amsterdam en wil je beter leren golfen, kom dan langs op De Hoge Dijk. Voor een golfles, een cursus een clinic, de PGA professionals van de golfschool maken de golfles tot een leuke training. Voor beginners en gevorderden van elke leeftijd. U kunt uw handicap verbeteren, oefenrondes op de baan spelen en specifieke put- of swinglessen boeken.

Adres Abcouderstraatweg 46, Amsterdam

Telefoon 0294 281241

E-mail info@dehogedijk.nl

Website www.dehogedijk.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfbaan De Hoge Dijk

Greenfeekorting

  € 3,50  

€ 3,50 korting op de geldende 9-holes par 3/4 greenfeetarieven.

Bij telefonisch reserveren aangeven dat je ANWB Golf deelnemer bent. Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Wedstrijden bij Golfbaan De Hoge Dijk

Beoordelingen over Golfbaan De Hoge Dijk

Golfbaan De Hoge Dijk op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume