Premium Partner

Golfbaan Bentwoud

15% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfbaan Bentwoud

4 golfbanen, 36 holes

Gezellig, gastvrij, goed verzorgd en alles nieuw. Dat is Golfbaan Bentwoud. Met maar liefst 36 uitstekend onderhouden en gevarieerde holes is het de leukste golfbaan van Zuid-Holland. Bentwoud leent zich uitstekend voor het spel van zowel ervaren als de (nog) onervaren golfers. Vanwege het openbare karakter en de verscheidenheid in de lussen, kan iedereen bij Golfbaan Bentwoud de passie voor de golfsport ontdekken en beleven, tegen een aantrekkelijk tarief.

Met uitstekende faciliteiten laat Golfbaan Bentwoud haar gasten golf optimaal beleven. Kwaliteit en gastvrijheid staan bij Golfbaan Bentwoud voorop. De golfprofessionals van Golfacademy Bentwoud helpen je op een plezierige en persoonlijke wijze om optimaal te presteren. De Driving Range is deels overdekt en zelfs ‘s avonds verlicht. Uiteraard is de toegang tot alle oefenfaciliteiten gratis. Al je golf benodigdheden vind je in de moderne golfshop en na een golfronde biedt restaurant Roest de mogelijkheid om in een prachtige ambiance lekker na te genieten. Golf beleef je optimaal op Bentwoud!

Golfbaan Bentwoud ligt middenin het grootste aaneengesloten bosgebied (800 ha.) van de Randstad, waar ook de wandelaars en fietser van kunnen genieten. Diverse wandel- en fietsroutes doorkruisen de golfbaan en door de openstelling van het terrein genieten ook wandelaars en fietsers van de golfbaan. Golfbaan Bentwoud is gastvrij voor alle spelers en mede door een innovatief drainagesysteem is de baan vrijwel het hele jaar uitstekend bespeelbaar!

GEO-certificaat

Golfbaan Bentwoud voert sinds de aanleg, zeven jaar geleden, planmatig duurzaam beheer uit van de golfbaan en de omgeving. Op woensdag 22 februari 2017 werd dit bekroond met het GEO-certificaat dat de golfbaan uit handen van de NGF in ontvangst mocht nemen.

Adres Boslaan 3, Benthuizen

Telefoon 0172 - 58 30 10

E-mail receptie@golfbaanbentwoud.nl

Website www.golfbaanbentwoud.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfbaan Bentwoud

Greenfeekorting

  15%  

15 % korting op de geldende greenfeetarieven van maandag t/m zondag. I.v.m. de werkzaamheden aan de par 3/4 baan (Noordwoud) is hier een extra laag tarief en geen korting van toepassing.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas. I.v.m. afrondingen kan de daadwerkelijke korting afwijken met een maximaal verschil van € 0,27.

Zomerleskaart

vanaf € 247,50 p.p.

Wil je komend seizoen flink aan de slag om je golftechniek verbeteren? Kies dan voor een zomerleskaart bij Golfacademy Bentwoud. Bij de aanschaf van deze leskaart volg je 10 privé golflessen van 25...

Meer informatie

2=1 greenfee-actie bij Golfbaan Bentwoud

leden 50% korting

Het is zomer, en de zomer moeten we gebruiken om zoveel mogelijk te golfen! Zin om samen met je partner of vriend(in) voordelig kennis te maken met een nieuwe golfbaan? In de maanden juli en...

Meer informatie

Beoordelingen over Golfbaan Bentwoud

Golfbaan Bentwoud op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume