Golfbaan Appelscha

10% greenfeekorting

korting op de greenfee op week- en weekenddagen.

ANWB Golf-voordeel

Golfbaan Appelscha

1 golfbaan, 9 holes

Dichtbij één van de mooiste natuurgebieden van Europa, het Drents-Friese Wold, ligt Golfbaan Appelscha. In een natuurgebied met veel afwisseling in zowel flora als fauna ligt de 9-holes Par 32 baan met afwisselende holes die goed speelbaar zijn voor beginnende golfers maar ook uitdagend genoeg zijn voor gevorderde golfers. Kenmerkend zijn de hoogteverschillen tot bijna zes meter en duinachtige zandverstuivingen. De baan is ontworpen door Alan Rijks, golfbaanarchitect van circa 65 golfbanen. De golfbaan ligt op het park Buitenplaats De Hildenberg, omringd door veilig gelegen vakantievilla's, gebouwd volgens typerende Friese en Drents-Saksische stijl.

Golflessen bij Golfbaan Appelscha

PGA Professional Sjoerd Pol verzorgt samen met de Nationale Golfschool Holland de golflessen. Daar kun je terecht voor privé-lessen, groepslessen, baanlessen en themalessen.

Sjoerd Pol golfpro appelscha

 

 

Adres Gruun 5, Appelscha

Telefoon 06-57 84 88 18

E-mail info@golfbaanappelscha.nl

Website www.gcdehildenberg.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfbaan Appelscha

Greenfeekorting

  10%  

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Golfbaan Appelscha

Golfbaan Appelscha op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume