Golf International Moyland

€ 15 greenfeekorting

Korting op vertoon van je ANWB Golf pas

ANWB Golf-voordeel

Golf International Moyland

1 golfbaan, 18 holes

Golfen op Golf International Moyland, voor elke golfer van elk niveau een belevenis. De championshipsbaan van 18 holes ligt op maar liefst 82 hectare. Omzoomd door schitterende bospercelen, uitdagende waterpartijen en overal op de baan mooie vergezichten. Elke hole heeft 4 tee boxen, dus voor iedere speler van elk niveau is er de “juiste” lengte te vinden.


De greens zijn groot en uitdagend, voorzien van “wit struis”, dus snel! Wij hebben uitgebreide oefenfaciliteiten. Schitterende drivingrange, puttinggreen, chippinggreen, oefenbunkers, plus een 6-holes “executive” course met kortere holes. Hier kunt u als beginner de eerste stappen zetten in uw golfcarrière en als geoefende speler uw korte slagen oefenen.

Deze prachtige baan in het grensgebied van Duitsland en Nederland is eenvoudig te bereiken (zie routebeschrijving) en is absoluut uniek.

Adres Moyländer Allee 10, Bedburg-Hau

Telefoon 02824 97668-0

E-mail info@golfinternationalmoyland.de

Website golfinternationalmoyland.de/nl

ANWB Golf voordeel bij Golf International Moyland

Greenfeekorting

  € 15  

ANWB Golf leden betalen € 35,- voor een 18-holes greenfee i.p.v. € 50,-

Beoordelingen over Golf International Moyland

Golf International Moyland op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume