Golf & Country Club Regthuys

€ 5,- greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golf & Country Club Regthuys

2 golfbanen, 27 holes

Regthuys is recent verkozen tot golfbaan van het jaar en heeft al jaren op rij een top-3 notering in de ranglijst van meest gastvrije baan van Nederland. Regthuys doet alles nét even anders dan gebruikelijk en staan bekend om haar "Verras je Gast- concept". Kom het zelf eens ervaren en geniet van de prachtige 18 holes met enkele typische Hollandse holes, zoals een hole in de vorm van een Tulp en een hole die wordt omringd door de "Westfriese Omringdijk". Naast de 18 holes is er een 9 holes par 3 baan voor golfers met minder ervaring of die willen oefenen. Door de toegankelijke sfeer geniet je nog lang na op het terras of in het clubhuis. Een dagje Regthuys moet een feestje zijn!

Adres Limmerschouw 49 B, Winkel

Telefoon 0224 54 02 16

E-mail contact@regthuysgolf.nl

Website www.regthuysgolf.nl

ANWB Golf voordeel bij Golf & Country Club Regthuys

Greenfeekorting

  € 5,-  

ANWB Golfleden krijgen op vertoon van hun pasje gedurende de gehele week (maandag t/m zondag) € 5,00 korting op 18 holes en € 2,50 korting op 9 holes.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Golf & Country Club Regthuys

Golf & Country Club Regthuys op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume