Premium Partner

Efteling Golfpark

15% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Efteling Golfpark

1 golfbaan, 18 holes

Het Efteling Golfpark ligt tussen de natuurgebieden de Loonse en Drunense Duinen en het landgoed Huis ter Heide. Het Efteling Golfpark beschikt over een schitterende 18-holes golfbaan te midden van 116 hectare natuurschoon.

De prachtige baan heeft een totale lengte van 6.256 meter en loopt langs waterpartijen, bunkers, bossen en parklandschappen. Geen enkele fairway in deze 18-holes baan ligt naast een andere. Het is een thuishaven voor vele soorten flora en fauna en het riviertje ‘De Moerse Loop’, dat door de Efteling in ere werd hersteld. De totale baan beslaat 95 hectare en het Efteling Golfpark heeft in zeer korte tijd de A-status van de NGF verworven. Donald Steel heeft iedere hole een eigen karakter gegeven, zodat de speler kan genieten van een afwisselende en uitdagende golfbaan!

Adres Veldstraat 6, De Moer / Kaatsheuvel

Telefoon 0416-288499

E-mail golfpark@efteling.com

Website www.efteling.com/Golfpark

ANWB Golf voordeel bij Efteling Golfpark

Greenfeekorting

  15%  

15 % korting op de geldende greenfeetarieven van maandag t/m zondag.

Bij telefonisch reserveren aangeven dat u ANWB Golf deelnemer bent. Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas. Minimaal GVB vereist.

Beoordelingen over Efteling Golfpark

Efteling Golfpark op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume