De Strijensche Golfclub

€ 5,- greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

De Strijensche Golfclub

2 golfbanen, 15 holes

De Strijensche Golfclub staat voor gezelligheid,  een baan van hoge kwaliteit  en persoonlijke aandacht. De sociale infrastructuur is gemakkelijk te noemen.

De laagdrempeligheid van de Strijensche Golfclub krijgt onder andere vorm door de ballenspiraal. Speel je alleen? Geen probleem. Aansluiten in de flight voor of na je met anderen is eenvoudig te realiseren. Uiteraard alleen wanneer je dit wenselijk acht. Op deze manier worden snel contacten gelegd en dit maakt het aantrekkelijk om na het golfen op hole 19 nog iets te consumeren. Aansluitend kun je nog genieten van de arrangementen, die Woods Sportsbar aanbiedt.

Ballenspiraal
Voordeel van de Strijensche is dat ze geen online reserveringssysteem hebben. Dit zorgt ervoor dat je altijd op elk willekeurig moment langs kunt komen en kunt spelen. Uiteraard organiseert De Strijensche Golfclub ook clinics. Tijdens de clinics word je door de golfprofessionals meegenomen in de wereld van het golfen. Op elk niveau kun je bij ons terecht. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven.

De Baan
De faciliteiten van de Strijensche golfclub bestaan uit een volwaardige 9-holes baan met een A-status, een 6-holes oefenbaan, een driving-range en een puttinggreen. Door de kleinschaligheid is de sfeer er doorgaans gezellig en laagdrempelig. De sociale infrastructuur is al met al een positief punt binnen De Strijensche Golfclub.

Adres Molenwegje 2b, Strijen

Telefoon 078-674 45 64

E-mail info@destrijenschegolfclub.nl

Website www.destrijenschegolfclub.nl

ANWB Golf voordeel bij De Strijensche Golfclub

Greenfeekorting

  € 5,-  

€ 5,- korting op de geldende greenfeetarieven.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over De Strijensche Golfclub

De Strijensche Golfclub op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume