Akkermans Leisure & Golf

Akkermans Leisure & Golf

1 golfbaan, 9 holes

De golfbaan bestaat uit 9 holes met een lengte variërend van 60 tot 120 meter. De baan is ontworpen door golfbaan architect Michiel van der Vaart van Jol Golf Design, en wordt gekenmerkt door uitdagende waterpartijen en spannende greens.

Bij de ontwikkeling van de golfbaan is geprobeerd een zo realistisch mogelijke baan te creëren. Zo hebben de greens normale afmetingen waardoor het spelen op de baan een uitstekende oefening is voor de laatste slagen op een grote baan. 

De Driving Range is 200 meter lang, heeft verschillende target greens die als realistisch doel dienen. De driving range beschikt over 10 overdekte afslagplaatsen, 10 onoverdekte afslagplaatsen en een ruim leslokaal.

Als golfer weet u dat de winst wordt behaald op- en rond de green. Wilt u uw korte spel verbeteren kom dan oefenen op 1 van onze 2 oefengreens. Ons golfcentrum bschikt over een 9 holes puttinggreen en een speciale chipping green die tevens vanuit een ruime bunker bespeeld kan worden. Een ruime oefenbunker biedt u de mogelijkheid om aan uw bunkerslagen te werken. Vanuit de bunker kunt u proberen uw bal in één van de 3 holes op de chipping green te slaan.

In de winter is het mogelijk om indoor aan uw golfvaardigheden te blijven werken. Van putten en chippen tot de swing, alles is mogelijk! Informeer bij onze golfprofessionals naar de mogelijkheden voor indoorlessen in het winterseizoen.

Adres Heensemolenweg 23, Heensche Molen

Telefoon 0167-502621

E-mail info@akkermans.com

Website golf.akkermans.com

Beoordelingen over Akkermans Leisure & Golf

Akkermans Leisure & Golf op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume