The Dunes

The Dunes

1 golfbaan, 9 holes

De golfbaan The Dunes is een authentieke Engelse 'links course 'of linksbaan. De 9 holes zijn aangelegd In de oude Zandvoortse duinen aan de rand van het dorp. Bovendien is het de enige publiek toegankelijke duinbaan in Nederland.

Door de natuurlijke ligging nabij strand en dorp is The Dunes een unieke locatie voor geslaagde groepsuitjes. The Dunes biedt je een aantal faciliteiten die uw verblijf bij ons kunnen veraangenamen.

Bij binnenkomst wordt je verwelkomd door de receptioniste die je graag van dienst zal zijn bij het maken van reserveringen en je kan helpen in de shop. Ook kunt je hier terecht voor je greenfees, clubhuur, ballenkaarten of -muntjes en uiteraard allerhande vragen over golf.

Daarnaast beschikt het clubhuis over FITT4GOLF ruimte, kleedkamers en het restaurant The Links met beschikking over de Brasserie en de Serre

Adres Duintjesveldweg 3, Zandvoort

Telefoon 023 571 5743

E-mail info@thedunes.nl

Website www.thedunes.nl

Beoordelingen over The Dunes

The Dunes op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume