Golfbaan Stippelberg

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfbaan Stippelberg

2 golfbanen, 27 holes

Golfbaan Stippelberg is een inland links course, gelegen in de gemeente Gemert-Bakel. De golfbaan dankt zijn naam mede aan de oude stuifduinen ("stippels") die ook op de golfbaan zijn aangebracht. De baan heeft 64 bunkers en door het gebied stromen de Esperloop en de Snelle Loop. De baan werd gedeeltelijk in 2010 geopend en in september 2010 vond de eerste wedstrijd plaats. Al voor de officiële opening in 2011 hadden zich 1200 leden aangemeld.

Championship Course
Deze 18 holes baan heeft een par van 71 (6088m lengte). Hij bestaat uit twee delen, de eerste negen holes worden de Heidebaan genoemd en de tweede negen holes worden de Plassenbaan genoemd. Tussen deze twee banen ligt het clubhuis. De Heidebaan heeft alleen water bij hole 9 (Egelmeer), waar een eilandgreen is aangelegd in de vijver waar de Esperloop en de Snelle Loop samenkomen.

Executive Cours

Deze 9 holes baan heeft een par van 61, hij bestaat uit vijf par-3 holes en vier par-4 holes.

De natuur

Het is een voormalig agrarisch gebied dat nu betiteld is als gebied voor natuur en recreatie. De authentieke begroeiing bestaat uit heide en struiken. Bijna de helft van de oppervlakte is ingericht voor natuurcompensatie. Er is omder meer 16 hectare heide aangelegd. De bunkers en waterpartijen passen goed in het landschap.

Schapen

Drie keer per jaar komt een kudde schapen naar de Stippelberg om een maand te grazen. De kudde komt uit Venray. Met een gemiddelde van 16km per dag wandelt de kudde naar de Stippelberg. De kudde bestond in 2010 uit 190 schapen, in twee jaar is de kudde uitgegroeid tot 250 schapen, inclusief lammeren.

Adres Hooizak 7, Bakel

Telefoon 0492 820 020

E-mail info@golfbaan-stippelberg.com

Website www.golfbaan-stippelberg.com

ANWB Golf voordeel bij Golfbaan Stippelberg

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de geldende greenfeetarieven van maandag t/m zondag.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Golfbaan Stippelberg

Golfbaan Stippelberg op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume