BurgGolf Berendonck

BurgGolf Berendonck

3 golfbanen, 27 holes

Voor iedereen

Naast de 18 holes parkbaan, kent BurgGolf Wijchen ook een 9 holes PAR-3 baan voor beginnende golfers zonder baanpermissie of GVB. Het ontwerp van de golfbaan is van golfarchitect Joan F. Dudok. De eerste 9 holes werden geopend in 1986 en in 1991 volgde de tweede 9 holes. In 2000 is vervolgens de 9 holes PAR-3 baan geopend. Kortom: mooie golfbanen met voor ieder wat wils.

Voor uw ontspanning

BurgGolf Wijchen staat voor genieten en ontspannen in een gastvrije, natuurrijke omgeving. Bijvoorbeeld in ons heerlijke restaurant Magnolia’s. Hier serveren wij u graag een heerlijke lunch of een culinair diner volgens uw wensen. Maar onze service gaat verder. Bijvoorbeeld met het organiseren van uw event zoals een receptie, private dining of een uniek feest. Dat doen wij hoogst persoonlijk, met alle aandacht en kwalitatieve service. Welkom bij onze gezellige golfvereniging. Een perfecte organisatie. Dat is BurgGolf.

Adres Weg door de Berendonck 40, Wijchen

Telefoon +31 (0)24 642 00 39

E-mail wijchen@BurgGolf.nl

Website www.burggolf.nl/golfbanen/de-berendonck-wijchen

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume