sightful weekendspecial bij de Texelse
leden 65,-  

sightful weekendspecial bij de Texelse

Meerdere data en locaties

Prijs voor leden65,-

Prijs voor niet leden70,-

Starttijd10:30

Holes18

Handicap0-54

Inclusief koffie en thee met Texels lekkers, drivingrange ballen en ANWB Golf wedstrijdleiding

Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober organiseert ANWB Golf een wedstrijdweekend bij de Texelse. Het wedstrijdweekend wordt gesponsord door sightful.nl met prachtige prijzen. 

Sightful

sightful.nl levert contactlenzen van de allerhoogste kwaliteit. De aanpak is eenvoudig én ze staan altijd klaar voor haar klanten. De klantbelofte is dan ook: Verrassend makkelijk online lenzen bestellen. Het doel is om het leven van contactlensdragers nét een beetje makkelijker te maken. Van het vinden van je lenzen tot het ervoor zorgen dat je bestelling precies wordt bezorgd wanneer jij je lenzen nodig hebt. Ze streven er voortdurend naar om mensen die contactlenzen dragen van dienst te zijn. En ze zorgen ervoor dat jij je lenzen zo gemakkelijk mogelijk kunt bestellen. 

Bij sightful hebben ze een enorm aanbod aan lenzen van de hoogste kwaliteit. Altijd scherp geprijsd, met nul verrassingen voor je portemonnee.

Als je hulp nodig hebt, zorgen ze ervoor dat je het team met toegewijde mensen kunt bereiken. Wanneer je langer bij ze blijft, belonen ze je via het loyaltyprogramma met extra voordeel.

Ze streven er naar de beste in de markt te zijn. Daarom bieden ze je onder andere de snelste levering én sturen ze je een herinnering als het tijd is voor een nieuw setje.

Ben jij een lezendrager? Bestel dan je lenzen op sightful.nl.


Het verloop van het weekend

Het is mogelijk om in te schrijven voor één datum maar beide data meespelen is natuurlijk het meest leuk. Je regelt zelf je overtocht en je overnachting en wij regelen de wedstrijddagen. Je ontvangt enkele dagen voorafgaand aan de wedstrijd de startlijst. Wil je graag met een golfmaatje spelen? Geen probleem, geef het aan ons door zodat we daarmee rekening kunnen houden bij het maken van de startlijst. Op de wedstrijddag heten we je welkom met een kop koffie bij de wedstrijdtafel en reiken we de scorekaart uit. We starten beide dagen in een 2-teestart. Zaterdag om 10.30 uur en zondag om 10.00 uur. Op de driving range staan de golfballen klaar. 

De wedstrijd

Op Texel is jutten een eeuwenoude traditie. Bij nacht en ontij zijn stoere mannen (en vrouwen) op het strand (en soms zelfs in zee) aan het jutten. Deze golfwedstrijd in oktober wordt vaak geteisterd door wind en soms ook regen en je mag deze wedstrijden dan ook met recht een wedstrijd noemen voor stoere golfers die niet terugdeinzen voor 'zware' omstandigheden. De horeca en de wedstrijdleiding zullen dan ook extra hun best doen om de omstandigheden te verzachten met Jutters (in de baan), Skuumkoppe en andere middelen. :-)

De golfbaan

Golfbaan De Texelse is een 18-holes par 72 golfbaan midden in de Texelse duinen. De Texelse heeft het ruige karakter van een echte duinbaan met zeer goed onderhouden fairways, waterpartijen en grote, strakke greens. En afhankelijk van de windrichting, kunt u de zee horen ruisen! Golfers kozen De Texelse als nummer 18 van 327 Nederlandse golfbanen en de golfbaan is op leadingcourses beoordeeld met een 8.3. 

Wedstrijddata

Zaterdag 8 oktober 2022- inschrijven
Zondag 9 oktober 2022- inschrijven

Plate menu

Het mogelijk om te genieten van een plate menu. Dit menu wijzigt per week.

Slapen op Texel

Let op! Deze wedstrijden zijn zonder hotelovernachting. Reserveren van een huisje, chalet of hotel kamer, kan bij vakantiepark de Krim of Hotel Molenbos. Bereikbaar onder telefoonnummer: 0222-390112.

Wedstrijd: er wordt gespeeld in vier categorieën

  • categorie A (max hcp. 18,4) netto strokeplay
  • categorie B (hcp 18,5 - 26,4) stableford
  • categorie C (hcp 26,5 - 36) stableford
  • categorie D (hcp 37 - 54) stableford

Indien in een categorie minder dan 15 deelnemers zitten schuift deze door naar de onderliggende categorie.

 

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume