Sauter Wijnen zomeravond inloopwedstrijden
leden € 35,-  

Sauter Wijnen zomeravond inloopwedstrijden

woensdag 18 juli 2018 - woensdag 18 juli 2018, Het Rijk van Margraten

Prijs voor leden€ 35,-

Prijs voor niet leden€ 35,-

Starttijd16:30 uur

Holes9

Handicap0-54

In navolging van het succes van de afgelopen jaren, vinden er ook dit jaar zomeravond inloopwedstrijden plaats op Golfbaan Het Rijk van Margraten. Je bent van harte welkom en geniet mee met deze gezellige 9-holes wedstrijden. De wedstrijden starten om 16.30 uur op zowel hole 1 als 10 zodat iedereen bij binnenkomst samen kunnen genieten van de zomeravond en een goed glas wijn van Sauter.

Uiteraard zijn er bij iedere wedstrijd lekkere prijzen te winnen. Deelnemen aan de Zomeravond inloopwedstrijden kost slechts €35,00 p.p. per wedstrijd. Dit bedrag omvat de 9-holes greenfee, een lekkere dagschotel en natuurlijk een heerlijk glas wijn.

Vooraf aanmelden voor deelname aan een Sauter Zomeravond inloopwedstrijd is niet nodig! Je kunt dit op de dag van de wedstrijd doen bij de wedstrijdtafel. Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie, stuur dan een e-mail naar sales@golfbaanhetrijkvanmargraten.nl.

Het Rijk van Margraten

Het Rijk van Margraten

In het schitterende Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, ligt Golfbaan Het Rijk van Margraten. De 18-holes golfbaan is in...

Meer over Het Rijk van Margraten

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume