Pin High 18 holes Zomertour (Mysterycourse)
leden € 79,-  

Pin High 18 holes Zomertour (Mysterycourse)

zaterdag 19 mei 2018 - zaterdag 19 mei 2018, Mystery Course

Prijs voor leden€ 79,-

Prijs voor niet leden€ 85,-

Starttijd13:00

Holes18

Handicap0-54

Inclusief koffieontvangst met vlaai. We geven 1 tip! De baan ligt op 150km rijden van Utrecht.

De Pin High 18-holes Zomertour start ook dit jaar op een Mystery Course. Welke baan dit is, communiceren we later. De Pin High 18-holes zomertour is een landelijke zomertour van twaalf wedstrijden die wordt gesponsord door Pin High Golftravel. 

De PinHigh 18-holes Zomertour wordt traditiegetrouw afgesloten met een finaleweekend die dit jaar plaats gaat vinden in Duitsland. Tijdens dat weekend maak je kans op 1 van deze 6 hoofdprijzen en krijg je de arrangementskosten voor dat weekend in Duitsland retour. Daarnaast maak je bij elke wedstrijd kans op mooie prijzen!

Er wordt gespeeld in vier categorieën

  1. categorie A (max handicap 18,4) netto strokeplay
  2. categorie B (handicap 18,5 - 26,4) stableford
  3. categorie C (handicap 26,5 - 36) stableford
  4. categorie D (handicap 37 - 54) stableford

Prijzentafel

Deze prijzentafel wordt mogelijk gemaakt door onze partner Pin High Golftravel.

Woord van de sponsor

golfreizen pinhigh golftravel

"Pin High Golftravel biedt wereldwijd een breed scala aan golfvakanties. De zekerheid dat uw golfvakantie perfect wordt geregeld, tezamen met een unieke prijs-kwaliteitverhouding, de service en kwaliteit, maken onze organisatie al 24 jaar dé nummer 1 in golfvakanties. Voor leden van ANWB Golf heeft Pin High Golftravel speciale aanbiedingen."

Klik hier voor het aanbod van Pin High met ANWB Golf ledenvoordeel.

 

Pin High klassement (tenminste 5x deelnemen)

De 6 hoogstgeplaatste spelers van dit klassement krijgen de arrangementsprijs van het finaleweekend retour. Winnaars (1e en 2e plaats uit categorie A, B en C: beste vijf 3/4-stablefordscores volgens WR 78) moeten bij iedere deelname in het bezit zijn van een EGA handicap. Indien meer spelers een gelijke plaats in het eindklassement innemen geldt de bepaling van WR 72. In aanvulling op de bepaling van WR 73, dienen de winnaars deel te nemen aan dit Noord-Frankrijk weekend. Zie voor meer informatie het wedstrijdreglement. Deze is hier in te zien.

Mystery Course

Mystery Course

De Pin High Zomertour 2019 start opnieuw op een mysterycourse! Het enige dat we over deze Mystery Course laten weten is dat de golfbaan op ongeveer 150 km rijden...

Meer over Mystery Course

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume