Pin High 18 holes Zomertour (Mysterycourse)
leden € 60,-  

Pin High 18 holes Zomertour (Mysterycourse)

zaterdag 12 mei 2018 - zaterdag 12 mei 2018, Golf International Moyland

Prijs voor leden€ 60,-

Prijs voor niet leden€ 65,-

Starttijd11:30

Holes18

Handicap0-54

Inclusief koffieontvangst, mandje ballen voor de driving range, klein lunchpakket en een flinke daghap. Deze wedstrijd wordt georganiseerd op een vooralsnog geheime locatie. We geven 1 tip! De baan ligt op iets meer dan een uur rijden van Utrecht.

De Mystery Course is bekend! We spelen de openingswedstrijd van de Pin High 18-holes zomertour bij Golf International Moyland!

De Pin High 18-holes zomertour is een landelijke zomertour van twaalf wedstrijden die wordt gesponsord door Pin High Golftravel. We starten de zomertour dit jaar op een Mystery Course. Welke baan dit is, communiceren we later.

De PinHigh 18-holes zomertour wordt traditiegetrouw afgesloten met een finaleweekend die dit jaar plaats gaat vinden in Noord Frankrijk. Tijdens dit weekend maak je kans op 1 van deze 6 hoofdprijzen en krijg je de arrangementskosten voor dit weekend in Luxemburg/België retour. Daarnaast maak je bij elke wedstrijd kans op mooie prijzen!

Er wordt gespeeld in vier categorieën

  1. categorie A (max handicap 18,4) netto strokeplay
  2. categorie B (handicap 18,5 - 26,4) stableford
  3. categorie C (handicap 26,5 - 36) stableford
  4. categorie D (handicap 37 - 54) stableford

Prijzentafel

Deze prijzentafel wordt mogelijk gemaakt door onze partner Pin High Golftravel.

Woord van de sponsor

golfreizen pinhigh golftravel

"Pin High Golftravel biedt wereldwijd een breed scala aan golfvakanties. De zekerheid dat uw golfvakantie perfect wordt geregeld, tezamen met een unieke prijs-kwaliteitverhouding, de service en kwaliteit, maken onze organisatie al 24 jaar dé nummer 1 in golfvakanties. Voor leden van ANWB Golf heeft Pin High Golftravel speciale aanbiedingen."

Klik hier voor het aanbod van Pin High met ANWB Golf ledenvoordeel.

 

Pin High klassement (tenminste 5x deelnemen)

De 6 hoogstgeplaatste spelers van dit klassement krijgen de arrangementsprijs van het finaleweekend retour. Winnaars (1e en 2e plaats uit categorie A, B en C: beste vijf 3/4-stablefordscores volgens WR 78) moeten bij iedere deelname in het bezit zijn van een EGA handicap. Indien meer spelers een gelijke plaats in het eindklassement innemen geldt de bepaling van WR 72. In aanvulling op de bepaling van WR 73, dienen de winnaars deel te nemen aan dit Noord-Frankrijk weekend. Zie voor meer informatie het wedstrijdreglement. Deze is hier in te zien.

Golf International Moyland

Golf International Moyland

Golfen op Golf International Moyland, voor elke golfer van elk niveau een belevenis. De championshipsbaan van 18 holes ligt op maar liefst 82 hectare. Omzoomd door...

Meer over Golf International Moyland

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume