Mercedes After Work Golf Cup
leden € 20,-  

Mercedes After Work Golf Cup

woensdag 23 okt 2019 - woensdag 23 okt 2019, Golfbaan Bentwoud

Prijs voor leden€ 20,-

Prijs voor niet leden€ 20,-

Starttijd16:00

Holes9

Handicap0-54

Zin om na een drukke werkdag nog een partijtje golf te spelen? De toernooiserie van de Mercedes-Benz After Work Golf Cup biedt je deze mogelijkheid! Ga de uitdaging aan, ontspan tegelijkertijd en maak kans op fantastische dagprijzen!

De Mercedes-Benz After Work Cup serie bleek eerder al een groot succes in het buitenland. Het werd dus hoog tijd om deze succesvolle serie ook op een aantal Nederlandse Golfbanen te introduceren, waaronder dus op Golfbaan Bentwoud! 

Deze toernooiserie is speciaal ontwikkeld voor iedereen die na een drukke werkdag nog genoeg energie over heeft voor een ontspannen 9-holes golfwedstrijd in de frisse buitenlucht. Aangezien 9 holes golf minder van je kostbare tijd in beslag neemt zijn de wedstrijdrondes van de Mercedes‑Benz After Work Golf Cup beter te combineren met werk en gezin. Ideaal dus voor degenen met een volle agenda!

De highlights:

  • De competitie bestaat uit vijf speelavonden verdeeld over de maanden mei t/m september
  • Shutgon start
  • Je start iedere keer om 16:00 uur
  • Je speelt mee met een 9-holes stablefordwedstrijd
  • De wedstrijden zijn geschikt voor iedere handicapcategorie
  • Je score wordt bijgehouden in een ranglijst
  • Je kunt je eigen scores vergelijken met verschillende nationale en internationale scores
  • Iedere speeldag maak je kans om één van de dagprijzen te winnen 

Let op: één dag voorafgaand aan de speeldag sturen we je de flight-indeling per mail. 

 

'n klein Prijskaartje

Wedstrijddeelname greenfeespeler: € 20,-


Speel je mee? 

Doe mee aan de Mercedes‑Benz After Work Golf Cup en maak kans op prachtige prijzen, die alleen te winnen zijn in onze AWGC-toernooiserie! Hoe meer je speelt, hoe beter! Elke keer dat je deelneemt aan een Mercedes‑Benz After Work Golf Cup-toernooi, vergroot je de kans op een prijs in de loterij. Want bij elk gespeeld toernooi ontvang je een nieuw lot.

Het enige dat je hoeft te doen om mee te kunnen spelen, is: 
1. jezelf inschrijven voor de gewenste speeldag(en) via het inschrijffomulier op de website van Golfbaan Bentwoud

2. registreer jezelf vervolgens gratis via de website van de Mercedes‑Benz After Work Golf Cup om je score in een (internationale) ranglijst te kunnen zien, te vergelijken met andere spelers én kans te maken op prachtige eindprijzen! 

Golfbaan Bentwoud

Golfbaan Bentwoud

Gezellig, gastvrij, goed verzorgd en alles nieuw. Dat is Golfbaan Bentwoud. Met maar liefst 36 uitstekend onderhouden en gevarieerde holes is het de leukste golfbaan...

Meer over Golfbaan Bentwoud

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume