Landgoed Tespelduyn 9 holes wedstrijd (Tespelduyn)
leden € 35,-  

Landgoed Tespelduyn 9 holes wedstrijd (Tespelduyn)

zaterdag 16 okt 2021 - zaterdag 16 okt 2021, Golfbaan Tespelduyn

Prijs voor leden€ 35,-

Prijs voor niet leden€ 39,-

Starttijd9:52

Holes9

Handicap0-54

De prachtige openbare 9-holes golfbaan doet het hart van elke golfliefhebber sneller kloppen.

Golfers hebben veel waardering voor Landgoed & Golfbaan Tespelduyn en niet zomaar werd Tespelduyn in 2019 beste 9-holes golfbaan van Nederland.

De baan en faciliteiten zijn uitstekend onderhouden en de baan biedt veel uitdaging, met name ook door de in de baan geïntegreerde 23 meter hoge Terp. De sfeer is hartelijk en gastvrij en de horeca scoort erg goed bij alle gasten. Golfers waarderen dat middels 3 achtereenvolgende top-3 noteringen in de categorie ‘Beste horeca op een Nederlandse golfbaan’.

Als ANWB Golf organiseren wij al jaren met veel succes wedstrijden op Tespelduyn. Kortom, doe ook mee en schrijf je snel in!

Bij aanvang staat er een heerlijk kopje koffie/thee klaar en krijg je een drivingrangemuntje voor de drivingrange.

Golfbaan Tespelduyn

Golfbaan Tespelduyn

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn laat jouw golfhart sneller kloppen. Op slechts een paar minuten afstand van het strand, omgeven door prachtige...

Meer over Golfbaan Tespelduyn

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume